16.12.07

Subota uvečer



NOVI VIDEO (subota, uvečer)
BY dADO & dINO & aSMIR

36 Comments:

Anonymous Anonimno said...

ne gori ti crveno, dobri su
odlicna zajebancija

16/12/07 13:54  
Anonymous Anonimno said...

ahhaha....Lik je kralj.Misli smo da napravimo serijal emisija.Ali naravno
da budu malo više posvecenije Zenici.Tipa ovoga....Pozdrav

16/12/07 14:00  
Anonymous Anonimno said...

Ebiga sta to radite?Ja prije pet dana otiso iz Zenice i vec mi nedostaje :(

16/12/07 15:18  
Anonymous Anonimno said...

Evo opet smo ja i moj muz gledali ovaj spot ali sad smo i nasem malom Keni pokazali kako su mama i babo nekad provodili mladost. Kaze Keno sad bi i on u Zenicu. Svaka cast momci i daj te nam jos snimaka!!!!!
P.S. Moj muz kaze sve je O.K. ali fali mu snimak Topcic Polja (lol)

16/12/07 16:10  
Anonymous Anonimno said...

ma ne gori ti crveno hahahahaha

16/12/07 16:13  
Anonymous Anonimno said...

Super prilog.Prelijepo uradjeno.
Dino,buraz,hvala na pozdravima,pozdravi i ti svoje.I radite jos ovakvih priloga za nas u dijaspori.Nama to zaista mnogo znaci.Svako dobro momci.

16/12/07 17:17  
Anonymous Anonimno said...

asmire, ovim prilogom si zapecatio sve buduce veze :))

16/12/07 17:47  
Anonymous Anonimno said...

Kako ste stavili omrazenog Neleta kao music background....je l to jos uvijek nemate bolje domace zike?

16/12/07 17:51  
Anonymous Anonimno said...

super

16/12/07 17:54  
Anonymous Anonimno said...

BEKTAS MUNIB za gradonacelnika!

16/12/07 17:55  
Anonymous Anonimno said...

hahah...nema bolje, a što ima to je kako kaže MUNIB BEKTAŠ "Gadost od muha i Turbo folka"...Hvala svima, odlucili smo da svakog vikenda eventualno i u radnim danima pripremimo po jedan snimak.Malo nas oprema zeza, snimak je loš, ali nadam se da ćemo se popraviti.....

16/12/07 18:00  
Anonymous Anonimno said...

Zaboravio sam vam cestitati nakon prvog videa,ali kad se pojavi moj drug Cuco nemas kud nego da vam od srca cestitam i zahvalim NA ZIVIM SLIKAMA grada naseg rodjenja.
Sto Cuco rece : "Tesko onom ko nevoli Rock`n`roll"....ubacite malo pravog roka u pozadini i neka ovo vase javljanje bude redovno.

Zenico,jebena si......

p.s. "ne gori ti crveno"

16/12/07 18:21  
Anonymous Anonimno said...

super je,ajgore je pocetak1hajmo da bude ovo stalno,bit ce super!pozdrav i samo hrabro!

16/12/07 19:09  
Anonymous Anonimno said...

munib bektas rules...

16/12/07 20:15  
Anonymous Anonimno said...

Bravo!!!

16/12/07 21:24  
Anonymous Anonimno said...

ovo bijase dobro. dado ocekujem patrolu po ugostiteljskim objektima. vidim da je sve snimano na prvu ali vidim da imate stiha. predlazem vam da slijedeci put odradite mali scenarij. sve u svemu ovaj prilog mi djeluje profesionalnije uraden nego neke stvari koje sam imao priliku vidjeti na nasim tv stanicama. samo nastavite.
PS ocjena 5+ ciki koji tvrdi da nije iz zenice (kaze on je pored zenice, jos pokaza prstom...he,he,he)

16/12/07 23:09  
Anonymous Anonimno said...

AdnaN Dzonlic sa gospojom, mislim da nije ono bio Dzonlic, ono je neki njegov dvojnik.

Nesjecam se kad sam ga vidio kao pjesaka u akshamsko doba i da se sheta bez kamere, onak'o da hoda dzabe,

al haman je Cuco malo poteg'o, ali nema veze bitna je ekonomija, to Cuco legendo!

Bektash je pravi zajebant!

16/12/07 23:09  
Anonymous Anonimno said...

daj broj racuna da saljemo prilog

ovo je svaka cast!!!

`ajte malo na pisce...ima pametne raje

jebo profesionalce.....samo ovako nastavite....

16/12/07 23:16  
Anonymous Anonimno said...

auuuu

sta ce raje sad da svaki dan otvara ovu stranicu....

posjetite rock klub hey joe da cujemo sta Grga kaze....

16/12/07 23:18  
Anonymous Anonimno said...

Who the fuck is Munib Bektas???hehehehe al dobar je, ne gori crvena hahaha

16/12/07 23:19  
Anonymous Anonimno said...

Hvala ljudi.I još jednom se zahvaljujem u ime Asmira Odobašića.Ovako, večeras smo dogovarali s nekim sponzorima u vezi nabavke profesionalnije opreme (ili solucija iznajmljivanja).Počeli bi raditi serijal emijija, zabavno-edukativnog karatkera.Emisija bi se dijelila na više dijelova.Prvi dio, predstavljanje nekog kafe bara, restorana ili slicno.Drugi dio intervju sa poznatom osobom ili zanimljivom,A treci dio, prirodne ljepote Zenice, gradjevine i slicno.Razmisljali smo o opciji da se emisija emitira na TV, ali naravno svi posjetitelji kako mog bloga:www.zefoto.tk ili adinog: www.dzonlic.com imali bi priliku gledati je, davati komentare ili slicno.Ukoliko neko ima nesto za prijedlog neka slobodno kaze.Kritike dolaze u obzir.

17/12/07 00:05  
Anonymous Anonimno said...

super ekstra, najbolje mi je bilo ma ovo ide za dijasporce...

17/12/07 01:13  
Anonymous Anonimno said...

Dino, hvala na pozdravima, voli te sestra.

Super ste ovo izveli, svaka cast Dadi, tebi i Asmiru.

Vidimo se uskoro.

Dijana

17/12/07 07:54  
Anonymous Anonimno said...

Zaboravila sam u svom komentaru negdje na pocetku da dodam ideju da mozda idete od cafica do cafica i izvjestavate o predpraznicnoj atmosferi! To bi bilo super cool!
P.S. We love "Merlin" in Crkvice!!!

17/12/07 15:52  
Anonymous Anonimno said...

momci definisite "profesionalnija oprema" mozda neko ima da mu netreba.mig,mig.

18/12/07 01:43  
Anonymous Anonimno said...

halo jelto teLEVIzija
dodjite da me 'uslikate'
anonimna iz merlina

18/12/07 11:08  
Anonymous Anonimno said...

Profesionalna oprema, malo bolja kamera koja ima eksterni mikrofon, da se ne patimo ovako da se moram covjeku unijet s kamerom u lice da bi se culo.A mozda da ima i ulaz za eksterno svijetlo.

18/12/07 13:40  
Anonymous Anonimno said...

cucemo se

18/12/07 17:50  
Anonymous Anonimno said...

Ajde ocekujem pozitivan odogovor.Pozdrav
www.zefoto.tk
druvic@gmail.com (mail)

18/12/07 22:38  
Anonymous Anonimno said...

Joj dobar je Memo "Ekonomija je najvaznija"
Ko pjeva ono "Ja nisam odavle..."

19/12/07 02:11  
Anonymous Anonimno said...

Zabranjeno Pušenje...

Ekonomista u rock stajlingu, "ne gori ti crveno, kralj"

19/12/07 03:02  
Anonymous Anonimno said...

zaboravio je reci da pjeva pravo zabranjeno pusenje, ne ono malo jada u kojem se sejo sexon godinama nesto upinje i tarlaha.........valjda dosao konacno do izrazaja sto nema neleta, ali opet bezze.

19/12/07 13:31  
Anonymous Anonimno said...

u beogradskom djubretu od ZP ima samo Nele i njegov brat je prestao svirati...a Nele nema veze sa ZP niti nastupaju niti pjevaju... a ZP je ZP u Sarajevu...ne može otići neko u Australiju i tamo napraviti bend. ZP je vazda bilo sarajevsko, bh. ni bg ni zg

19/12/07 13:33  
Anonymous Anonimno said...

ovo je bg nije pjevano u sa
i pravo je, fino ti i dado kaze

19/12/07 15:33  
Anonymous Anonimno said...

hej buraz.... ja ako osnujem grupu, ona je moja bio ja u mongoliji ili u uzbekistanu, pa se ti pusi, ako nije zabranjeno, a neko da dodje da kaze da je grupa njegova, jer je on osto u mongoliji, mogu samo da mu se nasmijem.

19/12/07 21:45  
Anonymous Anonimno said...

Super momci,samo tako nastavite,ma pravi ste! Da nema takvih kao sto ste vi, mi u dijaspori nebi znali kako izgleda nasa lijepa Zenica.Samo naprijed!!!!!

20/12/07 02:21  

Objavi komentar

<< Home

Zenica Blog je stvoren, koncipiran i zamišljen kao mjesto za razmjenu i prezentaciju informacija u vezi Zenice, ali i šire. Njegov idejni tvorac i autor je novinar lista "Dnevni avaz" dopisništvo Zenica Adnan DŽONLIĆ. Blog je suštinski nekomercijalan i i ne finansira se novcem sponzora, pokrovitelja, te time ne stvara obavezu prema bilo kojoj opciji ili lobiju, pogotovo političkoj ili ekonomskoj. Na ovom Blogu morate poštivati uslove i pravila korištenja, odnosno autorstva. Sav sadržaj je vlasništvo autora i kuće u kojoj radi, osim ako to nije drukčije navedeno. Uslove korištenja možete pročitati u koloni desno - pod "uslovi korištenja". Komentarisanjem prihvaćate obavezu da ćete saopćavati informacije, statove i mišljenja koji ne krše zakonske propise Bosne i Hercegovine. Ukoliko sadržaj koji objavljujete krši autorska i druga vlasnička prava, vi ćete biti smatrani odgovornim, a ne vlasnik Bloga. Nije dozvoljeno objavljivati i/ili prenositi zakonom zaštićene sadržaje; objavljivati, prenositi i/ili slati informacije koje krše postojeće zakone Bosne i Hercegovine i/ili međunarodne zakone; objavljivati i/ili slati tajne i/ili zaštićene podatake neke fizičke ili pravne osobe; objavljivati, prenositi i/ili slati lažne informacije u smislu nanošenja štete trećim osobama; objavljivati i/ili slati vulgarne, pornografske, uvredljive, prijeteće, rasističke, fašističke i šovinističke sadržaje - tekst i/ili slike; objavljivati i/ili slati reklamne ili promotivne materijale na javnim ili privatnim porukama; lažno se predstavljati (u ime druge fizičke ili pravne osobe); širiti nacionalnu netrpeljivost ili vrijeđati građane Bosne i Hercegovine po nacionalnom, vjerskom, rasnom ili bilo kojem drugom osnovu; vrijeđati druge posjetioce Bloga. Administrator/autor Bloga zadržava pravo i ima pravo i obavezu brisanja poruka koji su izvan pravila i uslova korištenja ovog Bloga. Kao korisnik informacija na Blogu također prihvatate mogućnost da na pojedinim temama mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Zaštitu svoje privatnosti ili informaciju o kršenju Pravila možete tražiti kroz kontakte sa vlasnikom Bloga, putem email adrese dzonlic@gmail.com. Vi zadržavate svu odgovornost za sadržaj Vaših poruka i odričete svu odgovornost Bloga www.dzonlic.com (dzonlic.blogspot.com) po bilo kojem osnovu vezanom za Vaše poruke ili sadržaje. Vlasnik Bloga nije odgovoran za sadržaje koje objavljuju drugi, jer oni odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove autora Bloga. Također, učešćem u radu i komentarisanjem prihvatate da Vaše podatke ustupim nadležnim ukoliko to bude zahtjevao određeni sudski ili drugi pravni spor, proizveden vašim komentarisanjem. SVA PRAVA PRIDRŽANA - ZENICA, BOSNA I HERCEGOVINA 2006./2007.