10.1.08

Katalog ZDK

12 Comments:

Anonymous Anonimno said...

Ovo je pravo profesionalno uradjen prospekt. oze li se naruciti za insotranstvo?

10/1/08 18:48  
Anonymous Anonimno said...

Pozdravljam ali ipak nije Zenica bas "gradic" pa cak ni u vanbosanskim okvirima a ovaj prospekt nam tako kaze: ZDK se sastoji od... "sedam romanticnih gradica: Visokog, Kaknja, Zenice..."

10/1/08 20:15  
Anonymous Anonimno said...

očajno urađeno, slaba kvalietat fotografija.... ako se već radi prezentacija ZDK ne treba bacati pare...

10/1/08 22:48  
Anonymous Anonimno said...

ma daj ba sta je slabo uradjeno, evo ja cu te finansirat i ti uradi bolje, najlakse je sjdit i govorit tako treba, to valja to nevalja.... Prezentacija je odlican. A sta se to ima vise pokazat?????

11/1/08 00:16  
Anonymous Anonimno said...

Super izgleda, samo mi nije jasno kakav je ovo web na kojem ovaj katalog stoji,zasto se ne reklamira i na npr www.zenica.ba ili na webu za promociju turizma u ZEDO kantonu?

11/1/08 08:02  
Anonymous Anonimno said...

e to je pravo pitanje alene...

11/1/08 09:33  
Blogger @do said...

http://www.turizam-zdk.net/ ALENE OVO JE SAJT TURISTICKE ZAJEDNICE, na kojem se i nalazi link... a fajl je vjerovatno zbog formata postavljen gdje je postavljen..
Ovaj sto kaze da je ocajno uradjeno svjesno govori jer vjerovatno licno pogodjen projektom. ja i ne znam te ljude personalno, ali imam "tvrdu kopiju" kataloga i fotke su odlicne. Ovdje je rezolucija dijelom smanjena radi prezentacije na webu.-
u vezi "gradica", tekst je poprilicno knjizevnicki, dakle, radi se o stilu izrazavanja.
za sva narucivanja info i sl. otidjite na sajt Turisticke zajednice i kontaktirajte.
I jos jednom, Zenica, ZDK deceniju i po nemaju nikakvu prezentaciju, i kad neko nesto uradi, onda je to... znam ja nas, .... nas...

11/1/08 09:59  
Anonymous Anonimno said...

za doff-a i adu:
nisma pogođen projektom nego mu se ISKRENO RADUJEM !!!!

ja sam slučajno prvo vidio u ruci katalog i toliko ime neoštrih fotosa ili bez dovoljno boje da sam iznenadjen. ne znam da li je do fotke ili do štamparije, ali zamoliću prijatelj da mi pozajmi taj primjerak i da vidite. i druga stvar šta zamjeram je zadnja strana.... , ali eto ako se ljudima sviđa OK, dobro je da imamo bilo šta, jer dugo Ga nije bilo..

11/1/08 12:55  
Anonymous Anonimno said...

Samo ga ne treba distribuirati u Kinu!!!!

11/1/08 13:00  
Anonymous Anonimno said...

ado jedno pitanje.
Sta je sa aqua parkom, da li se pocelo raditi i ako ne kad bi trebalo? koliko znam termin je bio sept. ali od toga nista ne bi.
jos jedno.
imas li kakvih slika vezanih za taj projekat, kako treba da izgleda, posto je na nekoj od prednjih stranica neka mala slika tog buduceg aqua parka?
hvala unaprijed.

11/1/08 14:22  
Blogger @do said...

C.R.
to je neko rano idejno rjesenje. Planirano je bilo da se do proljeca odredi striktno idejno rjesenje, a radovi u 2008. i 2009. godini. Pitacu, pa cete procitati konkretno.

Anonimni: Ja katalog imam pred sobom i mislim da ne govorimo o istom katalogu. Ovi su stampani nedavno, boja i fotke su ok, zaista ne znam da li si dobio neko neuspjelo rjesenje.
Ako mislis na Visoko i piramidu na zadnjoj strani, to je najposjecenije mjesto u ZDK. Voljeli ili ne, vjerovali ili ne. To je Fakat.

11/1/08 14:26  
Anonymous Anonimno said...

Vidio katalog.Steta sto je stampa jeftina.

19/5/08 01:17  

Objavi komentar

<< Home

Zenica Blog je stvoren, koncipiran i zamišljen kao mjesto za razmjenu i prezentaciju informacija u vezi Zenice, ali i šire. Njegov idejni tvorac i autor je novinar lista "Dnevni avaz" dopisništvo Zenica Adnan DŽONLIĆ. Blog je suštinski nekomercijalan i i ne finansira se novcem sponzora, pokrovitelja, te time ne stvara obavezu prema bilo kojoj opciji ili lobiju, pogotovo političkoj ili ekonomskoj. Na ovom Blogu morate poštivati uslove i pravila korištenja, odnosno autorstva. Sav sadržaj je vlasništvo autora i kuće u kojoj radi, osim ako to nije drukčije navedeno. Uslove korištenja možete pročitati u koloni desno - pod "uslovi korištenja". Komentarisanjem prihvaćate obavezu da ćete saopćavati informacije, statove i mišljenja koji ne krše zakonske propise Bosne i Hercegovine. Ukoliko sadržaj koji objavljujete krši autorska i druga vlasnička prava, vi ćete biti smatrani odgovornim, a ne vlasnik Bloga. Nije dozvoljeno objavljivati i/ili prenositi zakonom zaštićene sadržaje; objavljivati, prenositi i/ili slati informacije koje krše postojeće zakone Bosne i Hercegovine i/ili međunarodne zakone; objavljivati i/ili slati tajne i/ili zaštićene podatake neke fizičke ili pravne osobe; objavljivati, prenositi i/ili slati lažne informacije u smislu nanošenja štete trećim osobama; objavljivati i/ili slati vulgarne, pornografske, uvredljive, prijeteće, rasističke, fašističke i šovinističke sadržaje - tekst i/ili slike; objavljivati i/ili slati reklamne ili promotivne materijale na javnim ili privatnim porukama; lažno se predstavljati (u ime druge fizičke ili pravne osobe); širiti nacionalnu netrpeljivost ili vrijeđati građane Bosne i Hercegovine po nacionalnom, vjerskom, rasnom ili bilo kojem drugom osnovu; vrijeđati druge posjetioce Bloga. Administrator/autor Bloga zadržava pravo i ima pravo i obavezu brisanja poruka koji su izvan pravila i uslova korištenja ovog Bloga. Kao korisnik informacija na Blogu također prihvatate mogućnost da na pojedinim temama mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Zaštitu svoje privatnosti ili informaciju o kršenju Pravila možete tražiti kroz kontakte sa vlasnikom Bloga, putem email adrese dzonlic@gmail.com. Vi zadržavate svu odgovornost za sadržaj Vaših poruka i odričete svu odgovornost Bloga www.dzonlic.com (dzonlic.blogspot.com) po bilo kojem osnovu vezanom za Vaše poruke ili sadržaje. Vlasnik Bloga nije odgovoran za sadržaje koje objavljuju drugi, jer oni odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove autora Bloga. Također, učešćem u radu i komentarisanjem prihvatate da Vaše podatke ustupim nadležnim ukoliko to bude zahtjevao određeni sudski ili drugi pravni spor, proizveden vašim komentarisanjem. SVA PRAVA PRIDRŽANA - ZENICA, BOSNA I HERCEGOVINA 2006./2007.