22.2.08

Bez komentara. Beograd, sinoć.

7 Comments:

Anonymous Anonimno said...

A sta reci hem idioti srbi,hem plavuse.Ove samo sto ne poziraju.Kuda li ide ovaj narod.

22/2/08 14:36  
Anonymous Anonimno said...

Pa cemu se cuditi. Pa one upravo rade ono sto su naucile od njihovih starih,s` koljena na koljeno.Jedino sto znaju to je da kradu,otimaju,pljackaju,pale,unistavaju....Ne mozes ih nigdje vidjeti da posteno rade,ni u zemlji ni u svijetu.

22/2/08 15:00  
Anonymous Anonimno said...

A jos je veci idiot nas narod i nasi mediji koji samo ove dogadjaje prati danima i stavlja na prvo mjesto. Tako je svima promakla vijest na sporednim stranama da ce opet poskupiti hljeb, struja, gas...

22/2/08 15:21  
Anonymous Anonimno said...

steta sto nije bilo silikona na izlozima, to bi se pravo pokralo.
Kriza ih uhvatila, pa kad svoje krade, kako su nase pokrali!

Steta onog naroda postenog sto osta sinoc zalkjucan u kucama!

22/2/08 17:30  
Anonymous Anonimno said...

hahahahha..Shopping na srpski nacin :)))

22/2/08 23:59  
Anonymous Anonimno said...

lafo vi ste bolji, sve bi puklo i u zenici za tren oka, da ima sta puknut: eto kad bude lcoste newyorker i ostale vam potrosacke meke mozda pukne.....

23/2/08 16:50  
Anonymous Anonimno said...

Anonimni 22.02.08 15:00 znas li ti onu staru"POCISTI ISPRED SVOG DVORISTA PA ONDA VIRI U TUDJE..."ma daj covjece sta se desavalo kod nas u Sarajevu samo par dan prije toga!?!

25/2/08 08:42  

Objavi komentar

<< Home

Zenica Blog je stvoren, koncipiran i zamišljen kao mjesto za razmjenu i prezentaciju informacija u vezi Zenice, ali i šire. Njegov idejni tvorac i autor je novinar lista "Dnevni avaz" dopisništvo Zenica Adnan DŽONLIĆ. Blog je suštinski nekomercijalan i i ne finansira se novcem sponzora, pokrovitelja, te time ne stvara obavezu prema bilo kojoj opciji ili lobiju, pogotovo političkoj ili ekonomskoj. Na ovom Blogu morate poštivati uslove i pravila korištenja, odnosno autorstva. Sav sadržaj je vlasništvo autora i kuće u kojoj radi, osim ako to nije drukčije navedeno. Uslove korištenja možete pročitati u koloni desno - pod "uslovi korištenja". Komentarisanjem prihvaćate obavezu da ćete saopćavati informacije, statove i mišljenja koji ne krše zakonske propise Bosne i Hercegovine. Ukoliko sadržaj koji objavljujete krši autorska i druga vlasnička prava, vi ćete biti smatrani odgovornim, a ne vlasnik Bloga. Nije dozvoljeno objavljivati i/ili prenositi zakonom zaštićene sadržaje; objavljivati, prenositi i/ili slati informacije koje krše postojeće zakone Bosne i Hercegovine i/ili međunarodne zakone; objavljivati i/ili slati tajne i/ili zaštićene podatake neke fizičke ili pravne osobe; objavljivati, prenositi i/ili slati lažne informacije u smislu nanošenja štete trećim osobama; objavljivati i/ili slati vulgarne, pornografske, uvredljive, prijeteće, rasističke, fašističke i šovinističke sadržaje - tekst i/ili slike; objavljivati i/ili slati reklamne ili promotivne materijale na javnim ili privatnim porukama; lažno se predstavljati (u ime druge fizičke ili pravne osobe); širiti nacionalnu netrpeljivost ili vrijeđati građane Bosne i Hercegovine po nacionalnom, vjerskom, rasnom ili bilo kojem drugom osnovu; vrijeđati druge posjetioce Bloga. Administrator/autor Bloga zadržava pravo i ima pravo i obavezu brisanja poruka koji su izvan pravila i uslova korištenja ovog Bloga. Kao korisnik informacija na Blogu također prihvatate mogućnost da na pojedinim temama mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Zaštitu svoje privatnosti ili informaciju o kršenju Pravila možete tražiti kroz kontakte sa vlasnikom Bloga, putem email adrese dzonlic@gmail.com. Vi zadržavate svu odgovornost za sadržaj Vaših poruka i odričete svu odgovornost Bloga www.dzonlic.com (dzonlic.blogspot.com) po bilo kojem osnovu vezanom za Vaše poruke ili sadržaje. Vlasnik Bloga nije odgovoran za sadržaje koje objavljuju drugi, jer oni odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove autora Bloga. Također, učešćem u radu i komentarisanjem prihvatate da Vaše podatke ustupim nadležnim ukoliko to bude zahtjevao određeni sudski ili drugi pravni spor, proizveden vašim komentarisanjem. SVA PRAVA PRIDRŽANA - ZENICA, BOSNA I HERCEGOVINA 2006./2007.