20.3.06

Zeničko proljeće...sa druge strane


četvrti sa desne i peti sa lijeve strane je MILENKO KAROVIĆ, predsjedavajući Općinskog vijeća Zenica...on je otvorio ZP 2006, na prostoru nove Gradske Tržnice...
Posted by Picasa

7 Comments:

Anonymous Anonimno said...

johnleech-u, imas li program ZP-a?

20/3/06 19:10  
Anonymous Anonimno said...

Pa ja mislio i on klaun

20/3/06 19:46  
Anonymous Anonimno said...

:) jao

20/3/06 20:05  
Anonymous Anonimno said...

Ovdje gdje ja zivim,po nekom njihovom kalendaru proljece pocinje 1.marta,mada je snijega jos uvijek mnogo okolo i nema te tradicije da se na lijep nacin obiljezi dolazak proljeca kao sto se to radi u Zenici,cimburijada,to je svojstveno samo Zenici,drago mi je sto je to tako....

20/3/06 22:24  
Anonymous Anonimno said...

i taj milenko se svudje gura...

21/3/06 01:19  
Anonymous Anonimno said...

Ma Milenko je zakon! On je clan SDA zar ne ?! Ma ne moras danas biti puno pametan pa da se probijes visoko (skidam mu kapu za poduzetnost-od njega bi mnogi Muslimani mogli uciti).

21/3/06 09:28  
Blogger @do said...

ne zelim vidjeti komentare u kojima se "ocjenjuju" neki ljudi, pogotovo vulgarnim komentarima. Znate da ne zelim koristiti mogucnost da ukinem neki komentar ili ugasim uopceno postavljanje komentara...Molim vas za toliko parlamentarnosti da iznosite statove bez vrijedjanja drugih.
HVALA.
ADNAN DZONLIC

21/3/06 23:47  

Objavi komentar

<< Home

Zenica Blog je stvoren, koncipiran i zamišljen kao mjesto za razmjenu i prezentaciju informacija u vezi Zenice, ali i šire. Njegov idejni tvorac i autor je novinar lista "Dnevni avaz" dopisništvo Zenica Adnan DŽONLIĆ. Blog je suštinski nekomercijalan i i ne finansira se novcem sponzora, pokrovitelja, te time ne stvara obavezu prema bilo kojoj opciji ili lobiju, pogotovo političkoj ili ekonomskoj. Na ovom Blogu morate poštivati uslove i pravila korištenja, odnosno autorstva. Sav sadržaj je vlasništvo autora i kuće u kojoj radi, osim ako to nije drukčije navedeno. Uslove korištenja možete pročitati u koloni desno - pod "uslovi korištenja". Komentarisanjem prihvaćate obavezu da ćete saopćavati informacije, statove i mišljenja koji ne krše zakonske propise Bosne i Hercegovine. Ukoliko sadržaj koji objavljujete krši autorska i druga vlasnička prava, vi ćete biti smatrani odgovornim, a ne vlasnik Bloga. Nije dozvoljeno objavljivati i/ili prenositi zakonom zaštićene sadržaje; objavljivati, prenositi i/ili slati informacije koje krše postojeće zakone Bosne i Hercegovine i/ili međunarodne zakone; objavljivati i/ili slati tajne i/ili zaštićene podatake neke fizičke ili pravne osobe; objavljivati, prenositi i/ili slati lažne informacije u smislu nanošenja štete trećim osobama; objavljivati i/ili slati vulgarne, pornografske, uvredljive, prijeteće, rasističke, fašističke i šovinističke sadržaje - tekst i/ili slike; objavljivati i/ili slati reklamne ili promotivne materijale na javnim ili privatnim porukama; lažno se predstavljati (u ime druge fizičke ili pravne osobe); širiti nacionalnu netrpeljivost ili vrijeđati građane Bosne i Hercegovine po nacionalnom, vjerskom, rasnom ili bilo kojem drugom osnovu; vrijeđati druge posjetioce Bloga. Administrator/autor Bloga zadržava pravo i ima pravo i obavezu brisanja poruka koji su izvan pravila i uslova korištenja ovog Bloga. Kao korisnik informacija na Blogu također prihvatate mogućnost da na pojedinim temama mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Zaštitu svoje privatnosti ili informaciju o kršenju Pravila možete tražiti kroz kontakte sa vlasnikom Bloga, putem email adrese dzonlic@gmail.com. Vi zadržavate svu odgovornost za sadržaj Vaših poruka i odričete svu odgovornost Bloga www.dzonlic.com (dzonlic.blogspot.com) po bilo kojem osnovu vezanom za Vaše poruke ili sadržaje. Vlasnik Bloga nije odgovoran za sadržaje koje objavljuju drugi, jer oni odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove autora Bloga. Također, učešćem u radu i komentarisanjem prihvatate da Vaše podatke ustupim nadležnim ukoliko to bude zahtjevao određeni sudski ili drugi pravni spor, proizveden vašim komentarisanjem. SVA PRAVA PRIDRŽANA - ZENICA, BOSNA I HERCEGOVINA 2006./2007.