4.2.08

NK Čelik


Nakon dva dana odmora, Čelikova ekspedicija zaputila se u Međugorje, gdje će ostati do 14. februara i odigrati, najmanje, četiri utakmice, koliko je za sada ugovoremo (srijeda Rijeka, petak Troglav, ponedjeljak Zrinjski i četvrtak Hrvatski dragovoljac). Za 20. februar dogovorena je utakmica u Laktašima, a generalni test spremnosti bit će 23. februara na Bilinom polju protiv Sarajeva.
- Umjesto Kamberovića i Buljubašića, kojima smo preporučili da potraže novo klub, a koji će ostati raditi u Zenici, poveli smo juniore Duvnjaka i Stupara. Mladi golman Hinović, kao i Hasić, koji zbog povrede mišića ostaje kući, vježbat će po posebnom programu. Po povratku kući, obojica će ponovo trenirati s nama- kaže Ištuk, čiji će puleni prvu provjeru imati u srijedu protiv hrvatskog prvoligaša Rijeke.
Prije nekoliko dana iz kluba su najavili da bi veznjak Njegoš Goločevac iz užičkog Sevojna trebao pojačati Čelik za proljećnu polusezonu, ali kako se ovaj igrač još nije pojavio u Zenici, ostaje upitno da li će doći do realizacije ovog transfera.
- S igračem smo sve dogovorili, ali on ima još neke stvarui da riješi sa svojim klubom. Očekujemo ga večeras u Zenici. Ako dođe, putovat će odmah s nama u Međugorje- kaže Ištuk.

Trener Ivo Ištuk će na raspolaganju imati dvadeset nogometaša i dva golmana: Jasmin Burić, Amel Pjanić, Mladen Jurčević, Haris Hećo, Bojan Marković, Almir Hasanović, Armin Imamović, Emir Jusić, Jasmin Moranjkić, Haris Zatagić, Bojan Pupčević, Fenan Salčinović, Josip Lukačević, Nermin Šabić, Mahir Karić, Emir, Hadžić, Zoran Novaković, Adnan Mašić, juniori Kenan Stupar i Armin Duvnjak, te novajlije Zlatan Gafurović i Mirnes Smajlović. (foto: Jasmin HADŽIĆ, DNEVNI AVAZ)

0 Comments:

Objavi komentar

<< Home

Zenica Blog je stvoren, koncipiran i zamišljen kao mjesto za razmjenu i prezentaciju informacija u vezi Zenice, ali i šire. Njegov idejni tvorac i autor je novinar lista "Dnevni avaz" dopisništvo Zenica Adnan DŽONLIĆ. Blog je suštinski nekomercijalan i i ne finansira se novcem sponzora, pokrovitelja, te time ne stvara obavezu prema bilo kojoj opciji ili lobiju, pogotovo političkoj ili ekonomskoj. Na ovom Blogu morate poštivati uslove i pravila korištenja, odnosno autorstva. Sav sadržaj je vlasništvo autora i kuće u kojoj radi, osim ako to nije drukčije navedeno. Uslove korištenja možete pročitati u koloni desno - pod "uslovi korištenja". Komentarisanjem prihvaćate obavezu da ćete saopćavati informacije, statove i mišljenja koji ne krše zakonske propise Bosne i Hercegovine. Ukoliko sadržaj koji objavljujete krši autorska i druga vlasnička prava, vi ćete biti smatrani odgovornim, a ne vlasnik Bloga. Nije dozvoljeno objavljivati i/ili prenositi zakonom zaštićene sadržaje; objavljivati, prenositi i/ili slati informacije koje krše postojeće zakone Bosne i Hercegovine i/ili međunarodne zakone; objavljivati i/ili slati tajne i/ili zaštićene podatake neke fizičke ili pravne osobe; objavljivati, prenositi i/ili slati lažne informacije u smislu nanošenja štete trećim osobama; objavljivati i/ili slati vulgarne, pornografske, uvredljive, prijeteće, rasističke, fašističke i šovinističke sadržaje - tekst i/ili slike; objavljivati i/ili slati reklamne ili promotivne materijale na javnim ili privatnim porukama; lažno se predstavljati (u ime druge fizičke ili pravne osobe); širiti nacionalnu netrpeljivost ili vrijeđati građane Bosne i Hercegovine po nacionalnom, vjerskom, rasnom ili bilo kojem drugom osnovu; vrijeđati druge posjetioce Bloga. Administrator/autor Bloga zadržava pravo i ima pravo i obavezu brisanja poruka koji su izvan pravila i uslova korištenja ovog Bloga. Kao korisnik informacija na Blogu također prihvatate mogućnost da na pojedinim temama mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Zaštitu svoje privatnosti ili informaciju o kršenju Pravila možete tražiti kroz kontakte sa vlasnikom Bloga, putem email adrese dzonlic@gmail.com. Vi zadržavate svu odgovornost za sadržaj Vaših poruka i odričete svu odgovornost Bloga www.dzonlic.com (dzonlic.blogspot.com) po bilo kojem osnovu vezanom za Vaše poruke ili sadržaje. Vlasnik Bloga nije odgovoran za sadržaje koje objavljuju drugi, jer oni odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove autora Bloga. Također, učešćem u radu i komentarisanjem prihvatate da Vaše podatke ustupim nadležnim ukoliko to bude zahtjevao određeni sudski ili drugi pravni spor, proizveden vašim komentarisanjem. SVA PRAVA PRIDRŽANA - ZENICA, BOSNA I HERCEGOVINA 2006./2007.