19.1.08

Omladinski hor


Omladinski hor Zenica, koji je krajem decembra obilježio petnaest godina uspješnih nastupa u zemlji i inostranstvu, od jučer ima svoje prostorije za rad, vježbe i pripreme nastupa.Angažmanom Općine, Ze - do kantona i Opće Gimnazije Zenica, preuređen je podrumski dio zgrade koji je stavljen u funkciju prostora Hora. - Ovo je veliki dan za stotine mladih ljudi, koji umjesto na ulici žele da uče i promoviraju svoj grad. Kroz hor je u petnaest godina prošlo nekoliko generacija, prošlo više od 1.600 mladih, a stotine nastupa širom Evrope dokaz su kvaliteta, kaže nam prvi čovjek Hora profesor Milenko Karović. Za prijatelje Hora jučer je upriličen mini-koncert i otvaranja renovinaranih prostora, u kojima će ubuduće biti obavljane vježbe i druge aktivnosti.

2 Comments:

Anonymous Anonimno said...

En-Nur iz Heceg Novog, nova zenicka posalica za Omladinski hor!

Ovo je samo vjesta izmisljotina i sluzi iskljucivo za zajebanciju.

Inace Karovicu i njegovom radu svaka cast! Ljudina

20/1/08 23:37  
Anonymous Anonimno said...

Naprosi i Milenko prostorije! Hajde neka je...da hoce makar i toj djeci sto mu zgrcu lovu dati kakvog dzeparca, mesecno 10KM barem, ali kakvi, daj meni samo, sramota stvarno

25/1/08 09:24  

Objavi komentar

<< Home

Zenica Blog je stvoren, koncipiran i zamišljen kao mjesto za razmjenu i prezentaciju informacija u vezi Zenice, ali i šire. Njegov idejni tvorac i autor je novinar lista "Dnevni avaz" dopisništvo Zenica Adnan DŽONLIĆ. Blog je suštinski nekomercijalan i i ne finansira se novcem sponzora, pokrovitelja, te time ne stvara obavezu prema bilo kojoj opciji ili lobiju, pogotovo političkoj ili ekonomskoj. Na ovom Blogu morate poštivati uslove i pravila korištenja, odnosno autorstva. Sav sadržaj je vlasništvo autora i kuće u kojoj radi, osim ako to nije drukčije navedeno. Uslove korištenja možete pročitati u koloni desno - pod "uslovi korištenja". Komentarisanjem prihvaćate obavezu da ćete saopćavati informacije, statove i mišljenja koji ne krše zakonske propise Bosne i Hercegovine. Ukoliko sadržaj koji objavljujete krši autorska i druga vlasnička prava, vi ćete biti smatrani odgovornim, a ne vlasnik Bloga. Nije dozvoljeno objavljivati i/ili prenositi zakonom zaštićene sadržaje; objavljivati, prenositi i/ili slati informacije koje krše postojeće zakone Bosne i Hercegovine i/ili međunarodne zakone; objavljivati i/ili slati tajne i/ili zaštićene podatake neke fizičke ili pravne osobe; objavljivati, prenositi i/ili slati lažne informacije u smislu nanošenja štete trećim osobama; objavljivati i/ili slati vulgarne, pornografske, uvredljive, prijeteće, rasističke, fašističke i šovinističke sadržaje - tekst i/ili slike; objavljivati i/ili slati reklamne ili promotivne materijale na javnim ili privatnim porukama; lažno se predstavljati (u ime druge fizičke ili pravne osobe); širiti nacionalnu netrpeljivost ili vrijeđati građane Bosne i Hercegovine po nacionalnom, vjerskom, rasnom ili bilo kojem drugom osnovu; vrijeđati druge posjetioce Bloga. Administrator/autor Bloga zadržava pravo i ima pravo i obavezu brisanja poruka koji su izvan pravila i uslova korištenja ovog Bloga. Kao korisnik informacija na Blogu također prihvatate mogućnost da na pojedinim temama mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Zaštitu svoje privatnosti ili informaciju o kršenju Pravila možete tražiti kroz kontakte sa vlasnikom Bloga, putem email adrese dzonlic@gmail.com. Vi zadržavate svu odgovornost za sadržaj Vaših poruka i odričete svu odgovornost Bloga www.dzonlic.com (dzonlic.blogspot.com) po bilo kojem osnovu vezanom za Vaše poruke ili sadržaje. Vlasnik Bloga nije odgovoran za sadržaje koje objavljuju drugi, jer oni odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove autora Bloga. Također, učešćem u radu i komentarisanjem prihvatate da Vaše podatke ustupim nadležnim ukoliko to bude zahtjevao određeni sudski ili drugi pravni spor, proizveden vašim komentarisanjem. SVA PRAVA PRIDRŽANA - ZENICA, BOSNA I HERCEGOVINA 2006./2007.