28.1.08

Pogled iz Jabuke (Vlašić-gratis)10 Comments:

Anonymous Amar said...

Ovo prvo je Lisac .. jedino ono tamo iza. Dobar zoom :)

28/1/08 13:31  
Blogger @do said...

moram Te ispraviti Amare,
pogledaj dobro desnu fotku - izmedju Doma pnezionera i solitera u Crkvicama se nalazi Lisac, a "ljevlje" od stabla koje je ispred zgrade sa obojenom "zelenom" fasadom je Vlasic. u procjepu izmedju ovdasnjih planina. e na gornjoj slici se nalazi upravo to, dakle Vlasic.

28/1/08 13:37  
Blogger @do said...

naravno, mislim na vrh prekriven snijegom

28/1/08 13:38  
Anonymous Amar said...

Upravu si,tek sad kad sam bolje pogledao donju sliku.. Iskreno nisam vjerovao da se Vlasic tako dobro moze vidjeti iz zenice ..

28/1/08 14:58  
Anonymous Anonimno said...

ako jos uvijek ne vjerujes evo jos jedne fotke da te uvjeri:
http://www.zenicki.com/Gallery/displayimage.php?album=293&pos=2

28/1/08 15:01  
Anonymous sljusko said...

Nego ta jabuka.Fakat je najruznija zgrada u Zenici.

29/1/08 01:39  
Anonymous Anonimno said...

Slazem se SLJUSKo sa tobom a i sve u toj zgradi i oko nje je RUZNO.Teren kupljen od RUZNOG vlasnika,stanove kupili RUZNI i mracni ljudi,sama zgrada izuzetno arhitektonsi RUZNA.bojim se da bi najljepse izgledala sa ogradom i zidinama oko sebe da vlasnici stanova budu u svom KPDomu,sto vecini i prilici.

29/1/08 13:48  
Anonymous adnan said...

jesi ti neki cudan cojk!

29/1/08 15:18  
Anonymous sljusko said...

Ma nezznam ja nako reko ruzna.

30/1/08 02:38  
Anonymous Anonimno said...

ruzan i arhitetka i nedjela mu

30/1/08 13:03  

Objavi komentar

<< Home

Zenica Blog je stvoren, koncipiran i zamišljen kao mjesto za razmjenu i prezentaciju informacija u vezi Zenice, ali i šire. Njegov idejni tvorac i autor je novinar lista "Dnevni avaz" dopisništvo Zenica Adnan DŽONLIĆ. Blog je suštinski nekomercijalan i i ne finansira se novcem sponzora, pokrovitelja, te time ne stvara obavezu prema bilo kojoj opciji ili lobiju, pogotovo političkoj ili ekonomskoj. Na ovom Blogu morate poštivati uslove i pravila korištenja, odnosno autorstva. Sav sadržaj je vlasništvo autora i kuće u kojoj radi, osim ako to nije drukčije navedeno. Uslove korištenja možete pročitati u koloni desno - pod "uslovi korištenja". Komentarisanjem prihvaćate obavezu da ćete saopćavati informacije, statove i mišljenja koji ne krše zakonske propise Bosne i Hercegovine. Ukoliko sadržaj koji objavljujete krši autorska i druga vlasnička prava, vi ćete biti smatrani odgovornim, a ne vlasnik Bloga. Nije dozvoljeno objavljivati i/ili prenositi zakonom zaštićene sadržaje; objavljivati, prenositi i/ili slati informacije koje krše postojeće zakone Bosne i Hercegovine i/ili međunarodne zakone; objavljivati i/ili slati tajne i/ili zaštićene podatake neke fizičke ili pravne osobe; objavljivati, prenositi i/ili slati lažne informacije u smislu nanošenja štete trećim osobama; objavljivati i/ili slati vulgarne, pornografske, uvredljive, prijeteće, rasističke, fašističke i šovinističke sadržaje - tekst i/ili slike; objavljivati i/ili slati reklamne ili promotivne materijale na javnim ili privatnim porukama; lažno se predstavljati (u ime druge fizičke ili pravne osobe); širiti nacionalnu netrpeljivost ili vrijeđati građane Bosne i Hercegovine po nacionalnom, vjerskom, rasnom ili bilo kojem drugom osnovu; vrijeđati druge posjetioce Bloga. Administrator/autor Bloga zadržava pravo i ima pravo i obavezu brisanja poruka koji su izvan pravila i uslova korištenja ovog Bloga. Kao korisnik informacija na Blogu također prihvatate mogućnost da na pojedinim temama mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Zaštitu svoje privatnosti ili informaciju o kršenju Pravila možete tražiti kroz kontakte sa vlasnikom Bloga, putem email adrese dzonlic@gmail.com. Vi zadržavate svu odgovornost za sadržaj Vaših poruka i odričete svu odgovornost Bloga www.dzonlic.com (dzonlic.blogspot.com) po bilo kojem osnovu vezanom za Vaše poruke ili sadržaje. Vlasnik Bloga nije odgovoran za sadržaje koje objavljuju drugi, jer oni odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove autora Bloga. Također, učešćem u radu i komentarisanjem prihvatate da Vaše podatke ustupim nadležnim ukoliko to bude zahtjevao određeni sudski ili drugi pravni spor, proizveden vašim komentarisanjem. SVA PRAVA PRIDRŽANA - ZENICA, BOSNA I HERCEGOVINA 2006./2007.