28.1.08

ŠaranjeNepoznati počinioci su na tridesetak lokacija u Titovoj i ulici Mehmedalije Tarabara, u strogom centru Zenice nastavili svoj "rad". Sve uništene fasade su rekonstruisane prošle godine sredstvima iz općinskog budžeta i vlasnika zgrada i poslovnih prostora. Najnoviji nastup vandala unakazio je obnovljeni centar grada, te zadao novi posao općinskim vlastima.

11 Comments:

Anonymous Anonimno said...

ado, nema smisla da sharash po gradu :)

28/1/08 11:11  
Blogger @do said...

nisam ja Ado H., ja sam Ado Dž.
:))))

28/1/08 11:15  
Anonymous Anonimno said...

pa to ti da zavarash trag.

28/1/08 11:22  
Anonymous Anonimno said...

Treba postaviti kamere u gradu,radi ovakvih i drugih djela.
Pa kad ujutro osvane slika u centru grada fino isprintana,ne vjerujem da bi se usudio-la opet shvrljat po fasadama...
Huligani obicni,sve unistavaju sto iole valja.

28/1/08 11:56  
Anonymous Anonimno said...

Ovi konji citaju tvoj blog. Prije su se samo potpisali hijeroglifima, a sad su lafo dodali ADO otkad si ih objavio kod Beganovicevih stolica... uci cu im ja u trag.

28/1/08 13:53  
Anonymous Anonimno said...

E dok ja ne nadjem nesto- prestani ih objavljivati, vidis da im publicitet godi, psihopatski slucaj, kao piromani.

28/1/08 13:54  
Anonymous Anonimno said...

ja sam vec jednom napisao ko sara i opet cu a ti ado vidi sta ces...
http://www.dernek.ba/profil/ZILE_ETC
http://www.dernek.ba/profil/dinoslav

28/1/08 18:31  
Anonymous Anonimno said...

ovo ado stoji od prije...oni su sad samo dodali pogledajte malo bolje ado je pisano drugim sprejom (svjetlijim)
pozz

29/1/08 09:33  
Anonymous Anonimno said...

Dzabe ti snimak kada nema kaznene politike.Prepisite sa zapada visinu kazne za ovo pa ce te vidjeti ko ce sarati.Samo po ledjima i po dzepu i nema vise saranja.
Jedan primjer bezveze iz rumunije kaze.Jedina kazna kada konobar/ica u pice dolije vodu,a inspektor utvrdjuje na licu mjesta,ili mazne lovu je 30 dana zatvora,odmah.koje sudjenje i advokati,zalbe,tuzbe.daj.Iz kafane ide direktno u zatvor.A ne do bog da je jos bila na crno zaposlena.To je demokratija.

29/1/08 14:00  
Anonymous Anonimno said...

Anonimno a da se malo nadjemo pa da malo popricamo o tome ko je ZILE_ETC I dinoslav.....

1/2/08 12:40  
Anonymous Anonimno said...

treba toj djeci rec da ako ves saraju da saraju grafite koje nece biti potrebno prefarbavat, i naravno da se to radi na starim zgradama, prolazima(kineski zid)-predobro...a ne potpise neke brzinske....kao na ovim slikama..

4/2/08 01:32  

Objavi komentar

<< Home

Zenica Blog je stvoren, koncipiran i zamišljen kao mjesto za razmjenu i prezentaciju informacija u vezi Zenice, ali i šire. Njegov idejni tvorac i autor je novinar lista "Dnevni avaz" dopisništvo Zenica Adnan DŽONLIĆ. Blog je suštinski nekomercijalan i i ne finansira se novcem sponzora, pokrovitelja, te time ne stvara obavezu prema bilo kojoj opciji ili lobiju, pogotovo političkoj ili ekonomskoj. Na ovom Blogu morate poštivati uslove i pravila korištenja, odnosno autorstva. Sav sadržaj je vlasništvo autora i kuće u kojoj radi, osim ako to nije drukčije navedeno. Uslove korištenja možete pročitati u koloni desno - pod "uslovi korištenja". Komentarisanjem prihvaćate obavezu da ćete saopćavati informacije, statove i mišljenja koji ne krše zakonske propise Bosne i Hercegovine. Ukoliko sadržaj koji objavljujete krši autorska i druga vlasnička prava, vi ćete biti smatrani odgovornim, a ne vlasnik Bloga. Nije dozvoljeno objavljivati i/ili prenositi zakonom zaštićene sadržaje; objavljivati, prenositi i/ili slati informacije koje krše postojeće zakone Bosne i Hercegovine i/ili međunarodne zakone; objavljivati i/ili slati tajne i/ili zaštićene podatake neke fizičke ili pravne osobe; objavljivati, prenositi i/ili slati lažne informacije u smislu nanošenja štete trećim osobama; objavljivati i/ili slati vulgarne, pornografske, uvredljive, prijeteće, rasističke, fašističke i šovinističke sadržaje - tekst i/ili slike; objavljivati i/ili slati reklamne ili promotivne materijale na javnim ili privatnim porukama; lažno se predstavljati (u ime druge fizičke ili pravne osobe); širiti nacionalnu netrpeljivost ili vrijeđati građane Bosne i Hercegovine po nacionalnom, vjerskom, rasnom ili bilo kojem drugom osnovu; vrijeđati druge posjetioce Bloga. Administrator/autor Bloga zadržava pravo i ima pravo i obavezu brisanja poruka koji su izvan pravila i uslova korištenja ovog Bloga. Kao korisnik informacija na Blogu također prihvatate mogućnost da na pojedinim temama mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Zaštitu svoje privatnosti ili informaciju o kršenju Pravila možete tražiti kroz kontakte sa vlasnikom Bloga, putem email adrese dzonlic@gmail.com. Vi zadržavate svu odgovornost za sadržaj Vaših poruka i odričete svu odgovornost Bloga www.dzonlic.com (dzonlic.blogspot.com) po bilo kojem osnovu vezanom za Vaše poruke ili sadržaje. Vlasnik Bloga nije odgovoran za sadržaje koje objavljuju drugi, jer oni odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove autora Bloga. Također, učešćem u radu i komentarisanjem prihvatate da Vaše podatke ustupim nadležnim ukoliko to bude zahtjevao određeni sudski ili drugi pravni spor, proizveden vašim komentarisanjem. SVA PRAVA PRIDRŽANA - ZENICA, BOSNA I HERCEGOVINA 2006./2007.