14.1.08

Poruka dana


7 Comments:

Anonymous mery said...

eeeeee ova ti je dobra

14/1/08 13:19  
Anonymous Basha said...

Hehe dobar. Moj prijedlog bi bio skratiti radno vrijeme na jedan minut dnevno..

14/1/08 13:52  
Anonymous Basha said...

Produžili bi životni vijek Bosanaca i Hercegovaca, makar stoljeće.. Živjeli bi skoro ko komšije Crnogorci

14/1/08 13:54  
Anonymous anex said...

dobar....
PS: Mery...kako si

14/1/08 14:06  
Anonymous Anonimno said...

Ado imam jednu veliku molbu za tebe
da li bi mogao na blog da postavis
brojeve zenickih inspekcija prvenstveno za rad ili mail ako imaju jer treba mi pravo da napravim vise prituzbi na pojedine firme i poslodavce jer nemoze se vise ovako izrabljuju nas u prosjeku svaki da po 2 ili 3 sata duze radimo. A I NEPOSTUJU SE UGOVORI KOJE SMO POTPISALI SA NJIMA NEMAMO SE KOME ZALITI U FIRMI JER SU SEFOVI NASI U ISTOM KOLU SA NJIMA.Hvala unaprijed vjerni posjetilac bloga.

14/1/08 14:14  
Anonymous Labudich said...

Adnane , prijatelju izgledam i osjecam se kao taj animirani lik..viroza.gripa umor..samo se pazite ove godine je uzasna...
Hvala na informacijama i svako dobro buraz!!!
Citajuci tekst ovog momka , se sjetih godina kada sam radio na radiju citao vijesti o inspekcijama a sam NISAM bio prijavljen ..tuzan bi usao u J.U KANTONALNI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANE a slušali su radio na kojem sam radio!??!!?Šta više da napišem NENORMALNO kod nas postade NORMALNO!:(
AL ima nas LEGALISTA pa nadam se da će jednog lijepog dana ovo biti samo dio historije vezane za TRANZICIJSKI period u kojem se nalazimo dugo?!!?

14/1/08 18:27  
Anonymous Anonimno said...

sad znam sto se na radnom mjestu zabranjuje pusenje

15/1/08 20:31  

Objavi komentar

<< Home

Zenica Blog je stvoren, koncipiran i zamišljen kao mjesto za razmjenu i prezentaciju informacija u vezi Zenice, ali i šire. Njegov idejni tvorac i autor je novinar lista "Dnevni avaz" dopisništvo Zenica Adnan DŽONLIĆ. Blog je suštinski nekomercijalan i i ne finansira se novcem sponzora, pokrovitelja, te time ne stvara obavezu prema bilo kojoj opciji ili lobiju, pogotovo političkoj ili ekonomskoj. Na ovom Blogu morate poštivati uslove i pravila korištenja, odnosno autorstva. Sav sadržaj je vlasništvo autora i kuće u kojoj radi, osim ako to nije drukčije navedeno. Uslove korištenja možete pročitati u koloni desno - pod "uslovi korištenja". Komentarisanjem prihvaćate obavezu da ćete saopćavati informacije, statove i mišljenja koji ne krše zakonske propise Bosne i Hercegovine. Ukoliko sadržaj koji objavljujete krši autorska i druga vlasnička prava, vi ćete biti smatrani odgovornim, a ne vlasnik Bloga. Nije dozvoljeno objavljivati i/ili prenositi zakonom zaštićene sadržaje; objavljivati, prenositi i/ili slati informacije koje krše postojeće zakone Bosne i Hercegovine i/ili međunarodne zakone; objavljivati i/ili slati tajne i/ili zaštićene podatake neke fizičke ili pravne osobe; objavljivati, prenositi i/ili slati lažne informacije u smislu nanošenja štete trećim osobama; objavljivati i/ili slati vulgarne, pornografske, uvredljive, prijeteće, rasističke, fašističke i šovinističke sadržaje - tekst i/ili slike; objavljivati i/ili slati reklamne ili promotivne materijale na javnim ili privatnim porukama; lažno se predstavljati (u ime druge fizičke ili pravne osobe); širiti nacionalnu netrpeljivost ili vrijeđati građane Bosne i Hercegovine po nacionalnom, vjerskom, rasnom ili bilo kojem drugom osnovu; vrijeđati druge posjetioce Bloga. Administrator/autor Bloga zadržava pravo i ima pravo i obavezu brisanja poruka koji su izvan pravila i uslova korištenja ovog Bloga. Kao korisnik informacija na Blogu također prihvatate mogućnost da na pojedinim temama mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Zaštitu svoje privatnosti ili informaciju o kršenju Pravila možete tražiti kroz kontakte sa vlasnikom Bloga, putem email adrese dzonlic@gmail.com. Vi zadržavate svu odgovornost za sadržaj Vaših poruka i odričete svu odgovornost Bloga www.dzonlic.com (dzonlic.blogspot.com) po bilo kojem osnovu vezanom za Vaše poruke ili sadržaje. Vlasnik Bloga nije odgovoran za sadržaje koje objavljuju drugi, jer oni odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove autora Bloga. Također, učešćem u radu i komentarisanjem prihvatate da Vaše podatke ustupim nadležnim ukoliko to bude zahtjevao određeni sudski ili drugi pravni spor, proizveden vašim komentarisanjem. SVA PRAVA PRIDRŽANA - ZENICA, BOSNA I HERCEGOVINA 2006./2007.