24.1.08

Predsjednikov Blog
Predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić je otvorio blog na bh. blog zajednici Blogger.ba. Komšić je, nakon britanskog ambasadora u BiH Matthewa Rycrofta i direktora "Sarajevske zime" Ibrahima Spahića, treća javna osoba u BiH koja je otvorila blog. U svom prvom obraćanju blogerskoj publici, Komšić je zahvalio portalu Sarajevo-x.com na pomoći i ideji da otvori blog, te istakao da se nada da će u skladu s obavezama biti redovan bloger. Također, osvrnuo se na jučerašnju sjednicu Predsjedništva BiH, na kojoj je odbijen prijedlog budžeta BiH i vraćen na doradu i popravke Vijeću ministara. Komšić je pisao i o posjeti Univerzitetu u Krakowu, te o Aeroklubu Sarajevo. Blog predsjedavajućeg Predsjedništva BiH može se čitati na adresi zeljkokomsic.blogger.ba, saopćeno je.

7 Comments:

Anonymous Anonimno said...

Sad kad imaju priliku da pitaju sta hoce i trebaju, blogeri tupo sute i zdrave se, fascinirali se ljudi, sta li?!

24/1/08 21:05  
Anonymous Anonimno said...

hajde fino a sve se bojim da on to cita i da on te novosti priprema tako dosta vremena ima,ne kazem da nije dobar najbolji je od sve i jednog politicara ali ovo je za njega samo igra u kojoj se on uopce ne pojavljuje

25/1/08 10:51  
Anonymous Anonimno said...

kad će inspektori rada na crno zbilja da rade svoj posao autolimar-fikro

25/1/08 19:27  
Anonymous Anonimno said...

auuu jest se pretrgo da napise blog,huhu...cisto sumnjam da ga on i pise..

26/1/08 17:43  
Anonymous Anonimno said...

zemlja u raspadu on pise o aeroklubu, a svaka recenica mu pocinje sa PAZITE! pazi ti bolan ne bio, sa ovakvom zemljom na ledjima nema se vremena za blogovanje, ovo je za svicarskog preCjednika. sredi, pa bloguj.

28/1/08 15:00  
Anonymous Anonimno said...

SAMO COVJEK KOJI RADI IMA VREMENA ZA SVE.

29/1/08 14:31  
Anonymous Anonimno said...

.., rece dokoni blogger.

29/1/08 20:40  

Objavi komentar

<< Home

Zenica Blog je stvoren, koncipiran i zamišljen kao mjesto za razmjenu i prezentaciju informacija u vezi Zenice, ali i šire. Njegov idejni tvorac i autor je novinar lista "Dnevni avaz" dopisništvo Zenica Adnan DŽONLIĆ. Blog je suštinski nekomercijalan i i ne finansira se novcem sponzora, pokrovitelja, te time ne stvara obavezu prema bilo kojoj opciji ili lobiju, pogotovo političkoj ili ekonomskoj. Na ovom Blogu morate poštivati uslove i pravila korištenja, odnosno autorstva. Sav sadržaj je vlasništvo autora i kuće u kojoj radi, osim ako to nije drukčije navedeno. Uslove korištenja možete pročitati u koloni desno - pod "uslovi korištenja". Komentarisanjem prihvaćate obavezu da ćete saopćavati informacije, statove i mišljenja koji ne krše zakonske propise Bosne i Hercegovine. Ukoliko sadržaj koji objavljujete krši autorska i druga vlasnička prava, vi ćete biti smatrani odgovornim, a ne vlasnik Bloga. Nije dozvoljeno objavljivati i/ili prenositi zakonom zaštićene sadržaje; objavljivati, prenositi i/ili slati informacije koje krše postojeće zakone Bosne i Hercegovine i/ili međunarodne zakone; objavljivati i/ili slati tajne i/ili zaštićene podatake neke fizičke ili pravne osobe; objavljivati, prenositi i/ili slati lažne informacije u smislu nanošenja štete trećim osobama; objavljivati i/ili slati vulgarne, pornografske, uvredljive, prijeteće, rasističke, fašističke i šovinističke sadržaje - tekst i/ili slike; objavljivati i/ili slati reklamne ili promotivne materijale na javnim ili privatnim porukama; lažno se predstavljati (u ime druge fizičke ili pravne osobe); širiti nacionalnu netrpeljivost ili vrijeđati građane Bosne i Hercegovine po nacionalnom, vjerskom, rasnom ili bilo kojem drugom osnovu; vrijeđati druge posjetioce Bloga. Administrator/autor Bloga zadržava pravo i ima pravo i obavezu brisanja poruka koji su izvan pravila i uslova korištenja ovog Bloga. Kao korisnik informacija na Blogu također prihvatate mogućnost da na pojedinim temama mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Zaštitu svoje privatnosti ili informaciju o kršenju Pravila možete tražiti kroz kontakte sa vlasnikom Bloga, putem email adrese dzonlic@gmail.com. Vi zadržavate svu odgovornost za sadržaj Vaših poruka i odričete svu odgovornost Bloga www.dzonlic.com (dzonlic.blogspot.com) po bilo kojem osnovu vezanom za Vaše poruke ili sadržaje. Vlasnik Bloga nije odgovoran za sadržaje koje objavljuju drugi, jer oni odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove autora Bloga. Također, učešćem u radu i komentarisanjem prihvatate da Vaše podatke ustupim nadležnim ukoliko to bude zahtjevao određeni sudski ili drugi pravni spor, proizveden vašim komentarisanjem. SVA PRAVA PRIDRŽANA - ZENICA, BOSNA I HERCEGOVINA 2006./2007.