26.1.08

Waterfalls & vodopadi


10 Comments:

Anonymous MERY said...

BAS TI HVALA ADO,VELIKA TI HVALA...
SUPER SU....

26/1/08 14:15  
Anonymous Anonimno said...

Fantazija.........

26/1/08 17:33  
Anonymous Amar said...

Jajacki najljepsi ;)

26/1/08 17:54  
Anonymous Anonimno said...

Domace je najbolje!
Jajacki je stvarno najljepsi i najdrazi.

Jajcanka (iz centra Zenice)

26/1/08 18:36  
Anonymous Amar said...

Ejssss? I ja sam Jajcanin iz centra Zenice : ))

26/1/08 20:13  
Anonymous Anonimno said...

a ja kamenoloma znamja to je ono kad se ide u babino

26/1/08 23:04  
Anonymous Anonimno said...

ja kad se budem udavala vjencat cu se na vodopadu....bas je to super

28/1/08 10:14  
Anonymous Anonimno said...

ja bih samo ovo gledala,..

29/1/08 15:39  
Anonymous Anonimno said...

Da je ovo HECI i SILAJDZICU,pa da ih jebu ORUCEVIC i malo RADONCIC,i onda kada dodje struja,dodje i mis i svi skupa isupaju repu.

30/1/08 14:02  
Anonymous Anonimno said...

moj tata je sa ovog jajackog vodopada skakao 1980 jos je bio veci vodopad za 1 m ...kad ga pitam sad kako si mogao kaze citavo drustvo skocilo pa morao i ja....ja se najezim

31/1/08 12:57  

Objavi komentar

<< Home

Zenica Blog je stvoren, koncipiran i zamišljen kao mjesto za razmjenu i prezentaciju informacija u vezi Zenice, ali i šire. Njegov idejni tvorac i autor je novinar lista "Dnevni avaz" dopisništvo Zenica Adnan DŽONLIĆ. Blog je suštinski nekomercijalan i i ne finansira se novcem sponzora, pokrovitelja, te time ne stvara obavezu prema bilo kojoj opciji ili lobiju, pogotovo političkoj ili ekonomskoj. Na ovom Blogu morate poštivati uslove i pravila korištenja, odnosno autorstva. Sav sadržaj je vlasništvo autora i kuće u kojoj radi, osim ako to nije drukčije navedeno. Uslove korištenja možete pročitati u koloni desno - pod "uslovi korištenja". Komentarisanjem prihvaćate obavezu da ćete saopćavati informacije, statove i mišljenja koji ne krše zakonske propise Bosne i Hercegovine. Ukoliko sadržaj koji objavljujete krši autorska i druga vlasnička prava, vi ćete biti smatrani odgovornim, a ne vlasnik Bloga. Nije dozvoljeno objavljivati i/ili prenositi zakonom zaštićene sadržaje; objavljivati, prenositi i/ili slati informacije koje krše postojeće zakone Bosne i Hercegovine i/ili međunarodne zakone; objavljivati i/ili slati tajne i/ili zaštićene podatake neke fizičke ili pravne osobe; objavljivati, prenositi i/ili slati lažne informacije u smislu nanošenja štete trećim osobama; objavljivati i/ili slati vulgarne, pornografske, uvredljive, prijeteće, rasističke, fašističke i šovinističke sadržaje - tekst i/ili slike; objavljivati i/ili slati reklamne ili promotivne materijale na javnim ili privatnim porukama; lažno se predstavljati (u ime druge fizičke ili pravne osobe); širiti nacionalnu netrpeljivost ili vrijeđati građane Bosne i Hercegovine po nacionalnom, vjerskom, rasnom ili bilo kojem drugom osnovu; vrijeđati druge posjetioce Bloga. Administrator/autor Bloga zadržava pravo i ima pravo i obavezu brisanja poruka koji su izvan pravila i uslova korištenja ovog Bloga. Kao korisnik informacija na Blogu također prihvatate mogućnost da na pojedinim temama mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Zaštitu svoje privatnosti ili informaciju o kršenju Pravila možete tražiti kroz kontakte sa vlasnikom Bloga, putem email adrese dzonlic@gmail.com. Vi zadržavate svu odgovornost za sadržaj Vaših poruka i odričete svu odgovornost Bloga www.dzonlic.com (dzonlic.blogspot.com) po bilo kojem osnovu vezanom za Vaše poruke ili sadržaje. Vlasnik Bloga nije odgovoran za sadržaje koje objavljuju drugi, jer oni odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove autora Bloga. Također, učešćem u radu i komentarisanjem prihvatate da Vaše podatke ustupim nadležnim ukoliko to bude zahtjevao određeni sudski ili drugi pravni spor, proizveden vašim komentarisanjem. SVA PRAVA PRIDRŽANA - ZENICA, BOSNA I HERCEGOVINA 2006./2007.