4.2.08

Naš sugrađanin

LEJLA ŠEHOVIĆ noćas je točno "pet do 12" rodila sina, doznaje portal index.hr. Beba je duga 51 centimetar, a teška 3 kilograma i 460 grama. Prema informacijama portala, sin Tarika i Lejle zove se Arman.

Podsjećamo, glumac i nekadašnja Miss Hrvatske tajno su se vjenčali krajem 2007. godine, a ulazak u bračnu luku do ranih su jutarnjih sati slavili u zagrebačkom naselju Rudeš. Od samog početka veze nisu bili raspoloženi za medije, no oni su se uvijek trudili donositi informacije "izvora", pa je tako nedavno, primjerice, objavljeno kako će se Tarikov sin zvati Stjepan.

Prije obiteljskog života oboje su protagonista ove ljubavne priče plijenili pozornost ljubavnim životom - Tarik je hodao s manekenkom Iris Androšević te ekonomisticom Moranom Stinčić, a Lejla Šehović punila je novinske stupce propašću braka s Dadom Majolijem, s kojim ima sina Dina.

8 Comments:

Anonymous Anonimno said...

Cudo se ne zove Stjepan. Mora da su citali Sarajevo-x portal u porodjajnom.

4/2/08 17:03  
Anonymous sljusko said...

I zaboraviste reci da se tajno vjencanje odrzalo u Zagrebackoj dzamiji.

4/2/08 21:01  
Anonymous Anonimno said...

bravo ado!!!
jako bitna informacija,jako

4/2/08 22:51  
Anonymous nadimak said...

Zenica i jest takva kakva jest zbog uzasne, primitivne, provincijske, malodusne ljubomore prema svakom, a posebno prema "nekom od nas" ko je uspjesan i to malo sire od svoje mahale...Cestitke Tariku. Puno srece i zdravlja Armanu.

5/2/08 09:44  
Anonymous Anonimno said...

cestitke Tariku!poznajem ga jos iz djetinstva!to je divan covjek i drago mi je da je uspio u zivotu i pogotovo sto je to nas Zenicanin!! pozdrav iz Holandije! n.h.

5/2/08 10:38  
Anonymous Anonimno said...

sve najbolje

5/2/08 12:37  
Anonymous Anonimno said...

sa srecom brate i nemoj da te uznemire ovi idiotski komentari, pa valjda znas nas?

5/2/08 17:05  
Anonymous crkvice republika said...

zhivi i zdravi bili.......

5/2/08 19:33  

Objavi komentar

<< Home

Zenica Blog je stvoren, koncipiran i zamišljen kao mjesto za razmjenu i prezentaciju informacija u vezi Zenice, ali i šire. Njegov idejni tvorac i autor je novinar lista "Dnevni avaz" dopisništvo Zenica Adnan DŽONLIĆ. Blog je suštinski nekomercijalan i i ne finansira se novcem sponzora, pokrovitelja, te time ne stvara obavezu prema bilo kojoj opciji ili lobiju, pogotovo političkoj ili ekonomskoj. Na ovom Blogu morate poštivati uslove i pravila korištenja, odnosno autorstva. Sav sadržaj je vlasništvo autora i kuće u kojoj radi, osim ako to nije drukčije navedeno. Uslove korištenja možete pročitati u koloni desno - pod "uslovi korištenja". Komentarisanjem prihvaćate obavezu da ćete saopćavati informacije, statove i mišljenja koji ne krše zakonske propise Bosne i Hercegovine. Ukoliko sadržaj koji objavljujete krši autorska i druga vlasnička prava, vi ćete biti smatrani odgovornim, a ne vlasnik Bloga. Nije dozvoljeno objavljivati i/ili prenositi zakonom zaštićene sadržaje; objavljivati, prenositi i/ili slati informacije koje krše postojeće zakone Bosne i Hercegovine i/ili međunarodne zakone; objavljivati i/ili slati tajne i/ili zaštićene podatake neke fizičke ili pravne osobe; objavljivati, prenositi i/ili slati lažne informacije u smislu nanošenja štete trećim osobama; objavljivati i/ili slati vulgarne, pornografske, uvredljive, prijeteće, rasističke, fašističke i šovinističke sadržaje - tekst i/ili slike; objavljivati i/ili slati reklamne ili promotivne materijale na javnim ili privatnim porukama; lažno se predstavljati (u ime druge fizičke ili pravne osobe); širiti nacionalnu netrpeljivost ili vrijeđati građane Bosne i Hercegovine po nacionalnom, vjerskom, rasnom ili bilo kojem drugom osnovu; vrijeđati druge posjetioce Bloga. Administrator/autor Bloga zadržava pravo i ima pravo i obavezu brisanja poruka koji su izvan pravila i uslova korištenja ovog Bloga. Kao korisnik informacija na Blogu također prihvatate mogućnost da na pojedinim temama mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Zaštitu svoje privatnosti ili informaciju o kršenju Pravila možete tražiti kroz kontakte sa vlasnikom Bloga, putem email adrese dzonlic@gmail.com. Vi zadržavate svu odgovornost za sadržaj Vaših poruka i odričete svu odgovornost Bloga www.dzonlic.com (dzonlic.blogspot.com) po bilo kojem osnovu vezanom za Vaše poruke ili sadržaje. Vlasnik Bloga nije odgovoran za sadržaje koje objavljuju drugi, jer oni odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove autora Bloga. Također, učešćem u radu i komentarisanjem prihvatate da Vaše podatke ustupim nadležnim ukoliko to bude zahtjevao određeni sudski ili drugi pravni spor, proizveden vašim komentarisanjem. SVA PRAVA PRIDRŽANA - ZENICA, BOSNA I HERCEGOVINA 2006./2007.