22.2.08

Objave.baDvojica mladih Zeničana, braća Kerim i Ismir Sačak, nisu sjedili u kafiću čekajući posao, nego su odlučili da pokrenu vlastiti biznis, i to na neobičan način. Kreirali su internet stranicu "http://www.objave.ba/", na kojima pružaju mogućnost da sreću i tugu podijelite sa familijom i prijateljima koji se nalaze širom svijeta. Rođenje bebe fotografije sa rođendanskih proslava, najave vjenčanja, objava zaruka, ali i čestitke uspjeha ili slavlja samo su dio onog što se nudi ljudima iz BiH i inostranstva. - Objave.ba nude mogućnost da objavite umrlice, uputite saućešća, podsjetite prijatelje na obilježavanja tužnih dana od gubitka najmilijih, postavite knjigu žalosti i sjećanja sa riječima i fotografijama koje su vaše najmilije ostavile u najljepšim uspomenama, kaže Ismir. Braća Sačak očekuju da njihova originalna ideja ubrzo zaživi i bude mjesto okupljanja radi podjele radosti, ali i sjećanja.

4 Comments:

Anonymous Ismir said...

Hvala Adnane od srca...

22/2/08 15:14  
Anonymous Anonimno said...

Komsija sretno sa radom!

22/2/08 17:26  
Anonymous Almir Hadzajlic-Labud said...

Ismire , odlicno imas podrsku Oslobodenje , Super info , naš Adnan naravno moju si uvijek imao podrsku!!
Samo naprijed, lijep design stranice..
Svaka ČAST!Sada je vidi da imas ideja, da otkrijemo jos jedan tvoj gest bio si incijatro ekipe FTV Pozitiv da naprave lijep prilog o Zenici!! SVAKA ČAST i da budes uspješan i sretan! Kerimu i Dzemki sve najbolje!!!
BRAVO!Imas pohvale i od EMINDA svima nam se svidja izgled stranice!

22/2/08 21:57  
Anonymous Anonimno said...

tuzna sjecanja vise nisu dovoljna?

23/2/08 16:43  

Objavi komentar

<< Home

Zenica Blog je stvoren, koncipiran i zamišljen kao mjesto za razmjenu i prezentaciju informacija u vezi Zenice, ali i šire. Njegov idejni tvorac i autor je novinar lista "Dnevni avaz" dopisništvo Zenica Adnan DŽONLIĆ. Blog je suštinski nekomercijalan i i ne finansira se novcem sponzora, pokrovitelja, te time ne stvara obavezu prema bilo kojoj opciji ili lobiju, pogotovo političkoj ili ekonomskoj. Na ovom Blogu morate poštivati uslove i pravila korištenja, odnosno autorstva. Sav sadržaj je vlasništvo autora i kuće u kojoj radi, osim ako to nije drukčije navedeno. Uslove korištenja možete pročitati u koloni desno - pod "uslovi korištenja". Komentarisanjem prihvaćate obavezu da ćete saopćavati informacije, statove i mišljenja koji ne krše zakonske propise Bosne i Hercegovine. Ukoliko sadržaj koji objavljujete krši autorska i druga vlasnička prava, vi ćete biti smatrani odgovornim, a ne vlasnik Bloga. Nije dozvoljeno objavljivati i/ili prenositi zakonom zaštićene sadržaje; objavljivati, prenositi i/ili slati informacije koje krše postojeće zakone Bosne i Hercegovine i/ili međunarodne zakone; objavljivati i/ili slati tajne i/ili zaštićene podatake neke fizičke ili pravne osobe; objavljivati, prenositi i/ili slati lažne informacije u smislu nanošenja štete trećim osobama; objavljivati i/ili slati vulgarne, pornografske, uvredljive, prijeteće, rasističke, fašističke i šovinističke sadržaje - tekst i/ili slike; objavljivati i/ili slati reklamne ili promotivne materijale na javnim ili privatnim porukama; lažno se predstavljati (u ime druge fizičke ili pravne osobe); širiti nacionalnu netrpeljivost ili vrijeđati građane Bosne i Hercegovine po nacionalnom, vjerskom, rasnom ili bilo kojem drugom osnovu; vrijeđati druge posjetioce Bloga. Administrator/autor Bloga zadržava pravo i ima pravo i obavezu brisanja poruka koji su izvan pravila i uslova korištenja ovog Bloga. Kao korisnik informacija na Blogu također prihvatate mogućnost da na pojedinim temama mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Zaštitu svoje privatnosti ili informaciju o kršenju Pravila možete tražiti kroz kontakte sa vlasnikom Bloga, putem email adrese dzonlic@gmail.com. Vi zadržavate svu odgovornost za sadržaj Vaših poruka i odričete svu odgovornost Bloga www.dzonlic.com (dzonlic.blogspot.com) po bilo kojem osnovu vezanom za Vaše poruke ili sadržaje. Vlasnik Bloga nije odgovoran za sadržaje koje objavljuju drugi, jer oni odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove autora Bloga. Također, učešćem u radu i komentarisanjem prihvatate da Vaše podatke ustupim nadležnim ukoliko to bude zahtjevao određeni sudski ili drugi pravni spor, proizveden vašim komentarisanjem. SVA PRAVA PRIDRŽANA - ZENICA, BOSNA I HERCEGOVINA 2006./2007.