18.3.08

Bowling


U subotu 22.03. i nedjelju 23.03. 2008. god. u bowling centru Kuglana Americana Zenica u organizaciji bowling kluba „Strike“ zenica a u povudu obilježavanja Dana Općine Zenica održati će se «SARAJEVO OSIGURANJE BOWLING TURNIR - ZENICA 2008».
Turnir će se odigrati u dvije kategorije muška i ženska, sa kvalifikacijama prvog dana, polufinalnim i finalnim takmičenjima drugog dana. Organizator je obezbijedio prigodne nagrade za najbolje učesnike u obje konkurencije.

Satnica:
Subota :
- Otvaranje turnira 10,30 sati

- kvalifikacije žene – 11,00 sati
- kvalifikacije muškarci – 12,30 sati
- završetak kvalifikacija – 20,00 sati

Nedjelja:
- polufinale žene – 11,00 sati
- polufinale muški – 12,30 sati

- finale žene – 15,00 sati
- finale muškarci – 17,00 sati

- svečano proglašenje pobjednika 20,00 sati


Organizator zadržava pravo izmjene satnice ako dođe do potrebe.

5 Comments:

Anonymous Anonimno said...

Treba gurati ovaj sport i ovaj klub

18/3/08 12:25  
Blogger AK80 said...

i ovu firmu... :D

18/3/08 13:37  
Anonymous Anonimno said...

treba gurati svakoga iz zenice a ne uvijek nesto nase sputavati u njihovim namjerama,slazem se za bowling klub strike,momci su extra,cak ih vidjam i u izvidjacima na edukaciji zenicke omladine,samo naprijed

18/3/08 14:11  
Anonymous Anonimno said...

aaaaaaa vidi ekipeeeeeeee,vidi zeke elija dvileta ede ...znam da su nekad prije rata bili u izvidjacima jer sam ih imala tad priliku i upoznat,nije valjda a su jos tamo,hahah,voljela bi malo vise o njima saznati,gdje su i sta rade...

18/3/08 15:35  
Anonymous Anonimno said...

Javi mi se na crazy_stones@yahoo.com jer smo svi u izvidjacima na okupu pa ti kazem ko sta radi :)

BSJ

19/3/08 09:23  

Objavi komentar

<< Home

Zenica Blog je stvoren, koncipiran i zamišljen kao mjesto za razmjenu i prezentaciju informacija u vezi Zenice, ali i šire. Njegov idejni tvorac i autor je novinar lista "Dnevni avaz" dopisništvo Zenica Adnan DŽONLIĆ. Blog je suštinski nekomercijalan i i ne finansira se novcem sponzora, pokrovitelja, te time ne stvara obavezu prema bilo kojoj opciji ili lobiju, pogotovo političkoj ili ekonomskoj. Na ovom Blogu morate poštivati uslove i pravila korištenja, odnosno autorstva. Sav sadržaj je vlasništvo autora i kuće u kojoj radi, osim ako to nije drukčije navedeno. Uslove korištenja možete pročitati u koloni desno - pod "uslovi korištenja". Komentarisanjem prihvaćate obavezu da ćete saopćavati informacije, statove i mišljenja koji ne krše zakonske propise Bosne i Hercegovine. Ukoliko sadržaj koji objavljujete krši autorska i druga vlasnička prava, vi ćete biti smatrani odgovornim, a ne vlasnik Bloga. Nije dozvoljeno objavljivati i/ili prenositi zakonom zaštićene sadržaje; objavljivati, prenositi i/ili slati informacije koje krše postojeće zakone Bosne i Hercegovine i/ili međunarodne zakone; objavljivati i/ili slati tajne i/ili zaštićene podatake neke fizičke ili pravne osobe; objavljivati, prenositi i/ili slati lažne informacije u smislu nanošenja štete trećim osobama; objavljivati i/ili slati vulgarne, pornografske, uvredljive, prijeteće, rasističke, fašističke i šovinističke sadržaje - tekst i/ili slike; objavljivati i/ili slati reklamne ili promotivne materijale na javnim ili privatnim porukama; lažno se predstavljati (u ime druge fizičke ili pravne osobe); širiti nacionalnu netrpeljivost ili vrijeđati građane Bosne i Hercegovine po nacionalnom, vjerskom, rasnom ili bilo kojem drugom osnovu; vrijeđati druge posjetioce Bloga. Administrator/autor Bloga zadržava pravo i ima pravo i obavezu brisanja poruka koji su izvan pravila i uslova korištenja ovog Bloga. Kao korisnik informacija na Blogu također prihvatate mogućnost da na pojedinim temama mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Zaštitu svoje privatnosti ili informaciju o kršenju Pravila možete tražiti kroz kontakte sa vlasnikom Bloga, putem email adrese dzonlic@gmail.com. Vi zadržavate svu odgovornost za sadržaj Vaših poruka i odričete svu odgovornost Bloga www.dzonlic.com (dzonlic.blogspot.com) po bilo kojem osnovu vezanom za Vaše poruke ili sadržaje. Vlasnik Bloga nije odgovoran za sadržaje koje objavljuju drugi, jer oni odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove autora Bloga. Također, učešćem u radu i komentarisanjem prihvatate da Vaše podatke ustupim nadležnim ukoliko to bude zahtjevao određeni sudski ili drugi pravni spor, proizveden vašim komentarisanjem. SVA PRAVA PRIDRŽANA - ZENICA, BOSNA I HERCEGOVINA 2006./2007.