16.1.08

Drug Tito o atomskom oružju

10 Comments:

Anonymous Anonimno said...

drug tito i sloboda....

16/1/08 17:11  
Anonymous Anonimno said...

TITO JE BOG I JA MU SE KLANJAM!

Druze Tito mi ti se kunemo da sa tvoga puta ne skrenemo.

P.S. Nisam nikad vjerovao u Boga niti cu,ako ima Boga onda je to drug Tito bio,bar za mene.

Pozdrav od mene

ja sam 1941 godiste

16/1/08 18:36  
Anonymous salih said...

ziv i zdrav bio!

16/1/08 18:55  
Anonymous zenicanin_for_life said...

normalno da nisi vijerovao u Boga kad si komunjara.

16/1/08 19:44  
Anonymous samokriticna stvarnost said...

...Tito je dobar...
Nego, kakvi smo mi?

16/1/08 20:41  
Anonymous HECIM said...

Ovaj stari majmun (gornji comment "ja sam 1941 godiste") sto govori da nevjeruje u boga neuzbillah, mora da je bio u KPJ-u pa klepao u nekoj firmi kao i ovi sada. Pa ga nova vlast otjerala negdje u Ameriku ili Europu na baustel. (Tesko mu palo sa fotelje na KRAMP!!!)

17/1/08 01:16  
Anonymous Anonimno said...

HECIM said...
"Ovaj stari majmun (gornji comment "ja sam 1941 godiste") sto govori da nevjeruje u boga neuzbillah, mora da je bio u KPJ-u pa klepao u nekoj firmi kao i ovi sada..." HOCES TO HECIME DA KAZES, OVI SADA KLEPAJU A VJERUJU U BOGA, A?

17/1/08 14:05  
Anonymous Anonimno said...

hecime ti nisi obican majmun nego cistokrvni,plemeniti pavijan...vrijedas covjeka zato sto kaze da nije vjerovó u boga...vjerujes eto ti i to ti daje za pravo da vrijedas druge..

17/1/08 14:45  
Anonymous Pitalica said...

Moreno D'E Bartolli ... Malik iz filma "Otac na službenom putu (1985)"

Šta se desilo sa njim? Jeli napravio on još ikakav film poslije 1985?

Živjeli!

17/1/08 22:21  
Anonymous Anonimno said...

imas internet kako vidim.

18/1/08 10:54  

Objavi komentar

<< Home

Zenica Blog je stvoren, koncipiran i zamišljen kao mjesto za razmjenu i prezentaciju informacija u vezi Zenice, ali i šire. Njegov idejni tvorac i autor je novinar lista "Dnevni avaz" dopisništvo Zenica Adnan DŽONLIĆ. Blog je suštinski nekomercijalan i i ne finansira se novcem sponzora, pokrovitelja, te time ne stvara obavezu prema bilo kojoj opciji ili lobiju, pogotovo političkoj ili ekonomskoj. Na ovom Blogu morate poštivati uslove i pravila korištenja, odnosno autorstva. Sav sadržaj je vlasništvo autora i kuće u kojoj radi, osim ako to nije drukčije navedeno. Uslove korištenja možete pročitati u koloni desno - pod "uslovi korištenja". Komentarisanjem prihvaćate obavezu da ćete saopćavati informacije, statove i mišljenja koji ne krše zakonske propise Bosne i Hercegovine. Ukoliko sadržaj koji objavljujete krši autorska i druga vlasnička prava, vi ćete biti smatrani odgovornim, a ne vlasnik Bloga. Nije dozvoljeno objavljivati i/ili prenositi zakonom zaštićene sadržaje; objavljivati, prenositi i/ili slati informacije koje krše postojeće zakone Bosne i Hercegovine i/ili međunarodne zakone; objavljivati i/ili slati tajne i/ili zaštićene podatake neke fizičke ili pravne osobe; objavljivati, prenositi i/ili slati lažne informacije u smislu nanošenja štete trećim osobama; objavljivati i/ili slati vulgarne, pornografske, uvredljive, prijeteće, rasističke, fašističke i šovinističke sadržaje - tekst i/ili slike; objavljivati i/ili slati reklamne ili promotivne materijale na javnim ili privatnim porukama; lažno se predstavljati (u ime druge fizičke ili pravne osobe); širiti nacionalnu netrpeljivost ili vrijeđati građane Bosne i Hercegovine po nacionalnom, vjerskom, rasnom ili bilo kojem drugom osnovu; vrijeđati druge posjetioce Bloga. Administrator/autor Bloga zadržava pravo i ima pravo i obavezu brisanja poruka koji su izvan pravila i uslova korištenja ovog Bloga. Kao korisnik informacija na Blogu također prihvatate mogućnost da na pojedinim temama mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Zaštitu svoje privatnosti ili informaciju o kršenju Pravila možete tražiti kroz kontakte sa vlasnikom Bloga, putem email adrese dzonlic@gmail.com. Vi zadržavate svu odgovornost za sadržaj Vaših poruka i odričete svu odgovornost Bloga www.dzonlic.com (dzonlic.blogspot.com) po bilo kojem osnovu vezanom za Vaše poruke ili sadržaje. Vlasnik Bloga nije odgovoran za sadržaje koje objavljuju drugi, jer oni odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove autora Bloga. Također, učešćem u radu i komentarisanjem prihvatate da Vaše podatke ustupim nadležnim ukoliko to bude zahtjevao određeni sudski ili drugi pravni spor, proizveden vašim komentarisanjem. SVA PRAVA PRIDRŽANA - ZENICA, BOSNA I HERCEGOVINA 2006./2007.