30.1.08

Izvještaj o zagađenju zraka u Zenici


7 Comments:

Anonymous sorgonja glistavi said...

E sada im fali jos jedna strana.

Posto mi nemozemo MITALLU nista je je dio kompanije vlasnistvo Vlade Federacije BiH hitno podnijeti tuzbu protiv Mitalla zbog nepostivanja ugovora i mjera zastite koje treba sprovesti, kao i Vladu Federacije BiH ( tuziti obavezno) jer stiti ovakvo ponasanje po okolinu. Dici kuku i motiku kao 89 godine, okupiti ucenike svih srednjih i osnovnih skola na Trg Alije Izetbegovica podijeliti im gas i papirne maske, pa nek obustave nastavu dok se ovakav javasluk ne rijesi ..

30/1/08 13:40  
Anonymous sorgonja glistavi said...

.. i naravno, svaka cast administraciji naceelnika Smajilovica sto je iamla muda da ovo javno obznani jer Vlada FBiH to krije kao zmija noge.

30/1/08 13:41  
Anonymous Anonimno said...

Klinac samo Mittal zagadjiva to su price ,analize koje su koje su provedene 2000 god,pokazal su isti nivo zagadjenosti iako mittal uopste nije radio,,,Imamo pregrst stari automobila koji su stariji preko 15 god koji zagadjuju uzasno.......

30/1/08 18:03  
Anonymous Anonimno said...

ma nemam rijeci....ove ocjene nasim ljudima izgleda nista ne znace,,,vracemo se na stare tirove....kao sto je predhodnik rekao, svi na ulice, dole s vladinom sutnjom i arogancijom, dokle vise ovako?

30/1/08 20:49  
Anonymous Anonimno said...

Cak i Dnevni avaz ovako opsirnoj vjesti ( njihov urednik, sto znaci da nije do @de) je isjekao citavu vijest i strpao je negdje u dnu stranice na 15 cm. Zar ovo nije vijest za NASLOVNU STRANICU. Ostali pisani mediji nisu objavili nista koliko vidim ...

31/1/08 08:35  
Anonymous Anonimno said...

STA MISLITE KAKVOM JE OPREMOM MJERENO, ISTOM ONOM KAD JE I MARSHAL DOLAZIO U ZENICU

NEVJERUJEM REZULTATIMA

31/1/08 15:25  
Anonymous sorgonja glistavi said...

Ako ne vjerujes rezultatima, vjeruj svojim plucima. Boga mi mene ugusi ova hava kako je zimski period nastupio...

1/2/08 16:38  

Objavi komentar

<< Home

Zenica Blog je stvoren, koncipiran i zamišljen kao mjesto za razmjenu i prezentaciju informacija u vezi Zenice, ali i šire. Njegov idejni tvorac i autor je novinar lista "Dnevni avaz" dopisništvo Zenica Adnan DŽONLIĆ. Blog je suštinski nekomercijalan i i ne finansira se novcem sponzora, pokrovitelja, te time ne stvara obavezu prema bilo kojoj opciji ili lobiju, pogotovo političkoj ili ekonomskoj. Na ovom Blogu morate poštivati uslove i pravila korištenja, odnosno autorstva. Sav sadržaj je vlasništvo autora i kuće u kojoj radi, osim ako to nije drukčije navedeno. Uslove korištenja možete pročitati u koloni desno - pod "uslovi korištenja". Komentarisanjem prihvaćate obavezu da ćete saopćavati informacije, statove i mišljenja koji ne krše zakonske propise Bosne i Hercegovine. Ukoliko sadržaj koji objavljujete krši autorska i druga vlasnička prava, vi ćete biti smatrani odgovornim, a ne vlasnik Bloga. Nije dozvoljeno objavljivati i/ili prenositi zakonom zaštićene sadržaje; objavljivati, prenositi i/ili slati informacije koje krše postojeće zakone Bosne i Hercegovine i/ili međunarodne zakone; objavljivati i/ili slati tajne i/ili zaštićene podatake neke fizičke ili pravne osobe; objavljivati, prenositi i/ili slati lažne informacije u smislu nanošenja štete trećim osobama; objavljivati i/ili slati vulgarne, pornografske, uvredljive, prijeteće, rasističke, fašističke i šovinističke sadržaje - tekst i/ili slike; objavljivati i/ili slati reklamne ili promotivne materijale na javnim ili privatnim porukama; lažno se predstavljati (u ime druge fizičke ili pravne osobe); širiti nacionalnu netrpeljivost ili vrijeđati građane Bosne i Hercegovine po nacionalnom, vjerskom, rasnom ili bilo kojem drugom osnovu; vrijeđati druge posjetioce Bloga. Administrator/autor Bloga zadržava pravo i ima pravo i obavezu brisanja poruka koji su izvan pravila i uslova korištenja ovog Bloga. Kao korisnik informacija na Blogu također prihvatate mogućnost da na pojedinim temama mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Zaštitu svoje privatnosti ili informaciju o kršenju Pravila možete tražiti kroz kontakte sa vlasnikom Bloga, putem email adrese dzonlic@gmail.com. Vi zadržavate svu odgovornost za sadržaj Vaših poruka i odričete svu odgovornost Bloga www.dzonlic.com (dzonlic.blogspot.com) po bilo kojem osnovu vezanom za Vaše poruke ili sadržaje. Vlasnik Bloga nije odgovoran za sadržaje koje objavljuju drugi, jer oni odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove autora Bloga. Također, učešćem u radu i komentarisanjem prihvatate da Vaše podatke ustupim nadležnim ukoliko to bude zahtjevao određeni sudski ili drugi pravni spor, proizveden vašim komentarisanjem. SVA PRAVA PRIDRŽANA - ZENICA, BOSNA I HERCEGOVINA 2006./2007.