29.1.08

Zenica, 29.januar
8 Comments:

Anonymous Anonimno said...

koda sam i bila u zenici kad pogledah ove fotke hvala ado

30/1/08 09:47  
Anonymous Anonimno said...

Da li je moguca i ova urbanisticka opcija.zatvoriti prozore i balkone stanarima iz ssusjedne zgrade.

30/1/08 10:15  
Anonymous Anonimno said...

ima na Zmajevcu jedan plac krkane akko zelis pogled...jedino ako stanujes tu imas pravo se javiti, a onda cu ti rec da lazes, jer izme�u balkona i fasade ove zgrade ima 5 metara, 6 mo�da. Po Zenice nema pogled, cijela Babina rijeka izgradjena da se unutrasnje dvoriste gleda komsija komsiju a sad ekskluzivni stan koji su jamili lokalni bogatuni sa bitnim prezimenom sad ih zaboljelo...neka se gradi, gradite ljudi...pustite papke

30/1/08 10:35  
Anonymous Anonimno said...

ja tek sad vidjela na ovoj zadnjoj fotki da je stvarno stanarima zaklonjen pogled i svjetlost,...a nije to lijepo ko je da je u tim stanovima nije lijepo to sto im cine a to u ostalom po pravu ne smiju uradti bez njihovog odobrenja sto znaci da su dobili odobrenje mozda i platili tako da je suvisna nasa prica

30/1/08 12:55  
Anonymous Anonimno said...

nijedna prica nije suvisna, NEK SE CUJE I VAS GLAS sto bi rekao komsija Ivo

30/1/08 12:57  
Anonymous Anonimno said...

sve dok sutite trpicete ove mamlaze!!!!!!!!!
DOSTA JE VISE!

30/1/08 12:58  
Anonymous Anonimno said...

Sretan sam svakako kada cujem i ove komentare sto druge nazivaju PAPcima..Na tvoju srecu i zalost ne zivim tu pa mozdai tako znam sta je normalno a sta ne i imam prekrasan pogled.koji ti neces imati dok si ziv.Jadan si ti kada si sretan svojim lokalnim bogatunima i sa 5 metara slobodnog prostora.Istina ko zivot provede po celijama i to mu je dosta.A usput svi stanovi u babinoj rijeci koji imaju pogled u dvoriste,jedni prema drugim,nemaju to prozorima nego ulaznim vratima i tkz.nus prostorijama,a drugi prozori okrenuti su vani,ka svjetlu,a u ovome slucaju to nije tako.Ali ne mogu te ja ucitii urbanizmu,kad nisi makeo dalje od zmajevca.no svakako se ova zgrada od stakla i Komadic betona,uklapa u ovaj ambijent postojeci.TUZNO.Niko nije protiv gradnje ali ne na LOKALNO BOGATASKI NACIN. Izgleda kao da zabi stavite naocale.Da zelim pogodio bih i investitora i projektanta.To samo njima slici.

30/1/08 13:13  
Anonymous Anonimno said...

ti stanari nek sute i neseru puno zive u centru grada i jos bi da imaju pogled. a nisu se mozda ni borili za taj novi pogled ?????
prema tome i ka tome da tome ja sam tome..

30/1/08 19:50  

Objavi komentar

<< Home

Zenica Blog je stvoren, koncipiran i zamišljen kao mjesto za razmjenu i prezentaciju informacija u vezi Zenice, ali i šire. Njegov idejni tvorac i autor je novinar lista "Dnevni avaz" dopisništvo Zenica Adnan DŽONLIĆ. Blog je suštinski nekomercijalan i i ne finansira se novcem sponzora, pokrovitelja, te time ne stvara obavezu prema bilo kojoj opciji ili lobiju, pogotovo političkoj ili ekonomskoj. Na ovom Blogu morate poštivati uslove i pravila korištenja, odnosno autorstva. Sav sadržaj je vlasništvo autora i kuće u kojoj radi, osim ako to nije drukčije navedeno. Uslove korištenja možete pročitati u koloni desno - pod "uslovi korištenja". Komentarisanjem prihvaćate obavezu da ćete saopćavati informacije, statove i mišljenja koji ne krše zakonske propise Bosne i Hercegovine. Ukoliko sadržaj koji objavljujete krši autorska i druga vlasnička prava, vi ćete biti smatrani odgovornim, a ne vlasnik Bloga. Nije dozvoljeno objavljivati i/ili prenositi zakonom zaštićene sadržaje; objavljivati, prenositi i/ili slati informacije koje krše postojeće zakone Bosne i Hercegovine i/ili međunarodne zakone; objavljivati i/ili slati tajne i/ili zaštićene podatake neke fizičke ili pravne osobe; objavljivati, prenositi i/ili slati lažne informacije u smislu nanošenja štete trećim osobama; objavljivati i/ili slati vulgarne, pornografske, uvredljive, prijeteće, rasističke, fašističke i šovinističke sadržaje - tekst i/ili slike; objavljivati i/ili slati reklamne ili promotivne materijale na javnim ili privatnim porukama; lažno se predstavljati (u ime druge fizičke ili pravne osobe); širiti nacionalnu netrpeljivost ili vrijeđati građane Bosne i Hercegovine po nacionalnom, vjerskom, rasnom ili bilo kojem drugom osnovu; vrijeđati druge posjetioce Bloga. Administrator/autor Bloga zadržava pravo i ima pravo i obavezu brisanja poruka koji su izvan pravila i uslova korištenja ovog Bloga. Kao korisnik informacija na Blogu također prihvatate mogućnost da na pojedinim temama mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Zaštitu svoje privatnosti ili informaciju o kršenju Pravila možete tražiti kroz kontakte sa vlasnikom Bloga, putem email adrese dzonlic@gmail.com. Vi zadržavate svu odgovornost za sadržaj Vaših poruka i odričete svu odgovornost Bloga www.dzonlic.com (dzonlic.blogspot.com) po bilo kojem osnovu vezanom za Vaše poruke ili sadržaje. Vlasnik Bloga nije odgovoran za sadržaje koje objavljuju drugi, jer oni odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove autora Bloga. Također, učešćem u radu i komentarisanjem prihvatate da Vaše podatke ustupim nadležnim ukoliko to bude zahtjevao određeni sudski ili drugi pravni spor, proizveden vašim komentarisanjem. SVA PRAVA PRIDRŽANA - ZENICA, BOSNA I HERCEGOVINA 2006./2007.