18.1.08

Muškarac godine

Bh. life-style magazin Maxi revija u petak 18. januara proglasit će laureate u 10 različitih oblasti i pobjednika svog tradiconalnog izbora Muškarac godine u BiH.Gala svečanost bit će održana u 20.00 sati u Domu mladih Skenderija, u Sarajevu. Oblasti iz kojih su birani kanidati su: književnost, likovna umjetnost, teatar, film, showbizz, novinari, tv-lice, sport, business i medicina. Dosadašnji pobjednici su Pjer Žalica, dr. Emir Kabil, dr. Faris Gavrankapetanović i Nedžad Ibrišimović. Na gala svečanost je pozvano oko 700 osoba iz javnog života BiH. Manifestiaciju će i ove godine snimati kamere RTVFBiH, a u zabavnom dijelu programa nastupit će DJ Vanja S-Cream, Maja Milinković, Irina Kapetanović i jedan od najboljih svjetskih romskih bandova Earth-Wheel-Sky Band. VIP after party za pobjednike bit će održan u Coloseum-Clubu. (ilusttracije su šaljivog karaktera, sa interneta i nemaju direktne niti indirektne veze sa konkretnim dogadjajem, osim što na šaljivi način pokazuju kako se može birati Muškarac godine)

1 Comments:

Anonymous Anonimno said...

Ima i Zenica svog kandidata na ovom takmicenju a to je Muhamed Bajramovic dojucerasnji direktor muzeja grada Zenice. I ovaj je covjek i po najvise zasluzan za izgradnju novog muzeja u Zenici i za totalnu rekonstrukciju Tvrdjave u Vranduku. I za mnostvo drugih stvari u gradu netreba ga zaboraviti jedan je od onih Zenicana koji ce uci u Istoriju Zenice.
TOTALNI RESPECT za ovog covjeka.
United Convicts Crkvice.

19/1/08 00:22  

Objavi komentar

<< Home

Zenica Blog je stvoren, koncipiran i zamišljen kao mjesto za razmjenu i prezentaciju informacija u vezi Zenice, ali i šire. Njegov idejni tvorac i autor je novinar lista "Dnevni avaz" dopisništvo Zenica Adnan DŽONLIĆ. Blog je suštinski nekomercijalan i i ne finansira se novcem sponzora, pokrovitelja, te time ne stvara obavezu prema bilo kojoj opciji ili lobiju, pogotovo političkoj ili ekonomskoj. Na ovom Blogu morate poštivati uslove i pravila korištenja, odnosno autorstva. Sav sadržaj je vlasništvo autora i kuće u kojoj radi, osim ako to nije drukčije navedeno. Uslove korištenja možete pročitati u koloni desno - pod "uslovi korištenja". Komentarisanjem prihvaćate obavezu da ćete saopćavati informacije, statove i mišljenja koji ne krše zakonske propise Bosne i Hercegovine. Ukoliko sadržaj koji objavljujete krši autorska i druga vlasnička prava, vi ćete biti smatrani odgovornim, a ne vlasnik Bloga. Nije dozvoljeno objavljivati i/ili prenositi zakonom zaštićene sadržaje; objavljivati, prenositi i/ili slati informacije koje krše postojeće zakone Bosne i Hercegovine i/ili međunarodne zakone; objavljivati i/ili slati tajne i/ili zaštićene podatake neke fizičke ili pravne osobe; objavljivati, prenositi i/ili slati lažne informacije u smislu nanošenja štete trećim osobama; objavljivati i/ili slati vulgarne, pornografske, uvredljive, prijeteće, rasističke, fašističke i šovinističke sadržaje - tekst i/ili slike; objavljivati i/ili slati reklamne ili promotivne materijale na javnim ili privatnim porukama; lažno se predstavljati (u ime druge fizičke ili pravne osobe); širiti nacionalnu netrpeljivost ili vrijeđati građane Bosne i Hercegovine po nacionalnom, vjerskom, rasnom ili bilo kojem drugom osnovu; vrijeđati druge posjetioce Bloga. Administrator/autor Bloga zadržava pravo i ima pravo i obavezu brisanja poruka koji su izvan pravila i uslova korištenja ovog Bloga. Kao korisnik informacija na Blogu također prihvatate mogućnost da na pojedinim temama mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Zaštitu svoje privatnosti ili informaciju o kršenju Pravila možete tražiti kroz kontakte sa vlasnikom Bloga, putem email adrese dzonlic@gmail.com. Vi zadržavate svu odgovornost za sadržaj Vaših poruka i odričete svu odgovornost Bloga www.dzonlic.com (dzonlic.blogspot.com) po bilo kojem osnovu vezanom za Vaše poruke ili sadržaje. Vlasnik Bloga nije odgovoran za sadržaje koje objavljuju drugi, jer oni odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove autora Bloga. Također, učešćem u radu i komentarisanjem prihvatate da Vaše podatke ustupim nadležnim ukoliko to bude zahtjevao određeni sudski ili drugi pravni spor, proizveden vašim komentarisanjem. SVA PRAVA PRIDRŽANA - ZENICA, BOSNA I HERCEGOVINA 2006./2007.