30.1.08

Rođendan


Modna agencija "Fashion" iz Zenice obilježila je u klubu "Ten" svoj šesti rođendan, a svi gosti i učesnici rođendanske zabave morali su doći i "uklopiti se" u crno - bijelu kombinaciju, u čijem znaku je bila cijela rođendanska zabava.
Na rođendanskoj zabavi predstavljene su, naravno crno - bijele, kreacije Amile Efendire iz Visokog i Edine Osmančević iz Zenice, a u muzičkom dijelu programa nastupili su Kenan Tucić, Reflex, Ama Gamma i plesni studio latino. Bračni par Selma i Haris Hasanica, koji su osnovali i šest godina vode agenciju, na kraju fešte su Larisu Šeper i Adisa Topalovića proglasili najboljim manekenima za 2007. godinu, a najbolji su sa domaćinima ugasili šest rođendanskih svjećica na torti. Dvostruko slavlje u "Tenu" je bilo prilika da svoj rođendan proslavi i vlasnica agencije, Selma Hasanica, a na cijeloj fešti posebno mjesto pripalo je najmlađim manekenima "Fashiona", od kojih neki nisu bili ni rođeni kad je agencija počela sa radom.

5 Comments:

Anonymous Anonimno said...

nisu vam lose manekenke

30/1/08 14:20  
Anonymous Anonimno said...

MA I NISU NEŠTO POSEBNO LIJEPE

30/1/08 15:34  
Anonymous Anonimno said...

citavih sest godina supkologije

30/1/08 16:57  
Anonymous Anonimno said...

? supkologije ? objasni!

Treca slika odozdo-druga i sesta zdesna su pravo zanimljive (citaj lijepe-za moj ukus). :)

31/1/08 17:28  
Anonymous Anonimno said...

supkologija : supak - nauka

1/2/08 09:31  

Objavi komentar

<< Home

Zenica Blog je stvoren, koncipiran i zamišljen kao mjesto za razmjenu i prezentaciju informacija u vezi Zenice, ali i šire. Njegov idejni tvorac i autor je novinar lista "Dnevni avaz" dopisništvo Zenica Adnan DŽONLIĆ. Blog je suštinski nekomercijalan i i ne finansira se novcem sponzora, pokrovitelja, te time ne stvara obavezu prema bilo kojoj opciji ili lobiju, pogotovo političkoj ili ekonomskoj. Na ovom Blogu morate poštivati uslove i pravila korištenja, odnosno autorstva. Sav sadržaj je vlasništvo autora i kuće u kojoj radi, osim ako to nije drukčije navedeno. Uslove korištenja možete pročitati u koloni desno - pod "uslovi korištenja". Komentarisanjem prihvaćate obavezu da ćete saopćavati informacije, statove i mišljenja koji ne krše zakonske propise Bosne i Hercegovine. Ukoliko sadržaj koji objavljujete krši autorska i druga vlasnička prava, vi ćete biti smatrani odgovornim, a ne vlasnik Bloga. Nije dozvoljeno objavljivati i/ili prenositi zakonom zaštićene sadržaje; objavljivati, prenositi i/ili slati informacije koje krše postojeće zakone Bosne i Hercegovine i/ili međunarodne zakone; objavljivati i/ili slati tajne i/ili zaštićene podatake neke fizičke ili pravne osobe; objavljivati, prenositi i/ili slati lažne informacije u smislu nanošenja štete trećim osobama; objavljivati i/ili slati vulgarne, pornografske, uvredljive, prijeteće, rasističke, fašističke i šovinističke sadržaje - tekst i/ili slike; objavljivati i/ili slati reklamne ili promotivne materijale na javnim ili privatnim porukama; lažno se predstavljati (u ime druge fizičke ili pravne osobe); širiti nacionalnu netrpeljivost ili vrijeđati građane Bosne i Hercegovine po nacionalnom, vjerskom, rasnom ili bilo kojem drugom osnovu; vrijeđati druge posjetioce Bloga. Administrator/autor Bloga zadržava pravo i ima pravo i obavezu brisanja poruka koji su izvan pravila i uslova korištenja ovog Bloga. Kao korisnik informacija na Blogu također prihvatate mogućnost da na pojedinim temama mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Zaštitu svoje privatnosti ili informaciju o kršenju Pravila možete tražiti kroz kontakte sa vlasnikom Bloga, putem email adrese dzonlic@gmail.com. Vi zadržavate svu odgovornost za sadržaj Vaših poruka i odričete svu odgovornost Bloga www.dzonlic.com (dzonlic.blogspot.com) po bilo kojem osnovu vezanom za Vaše poruke ili sadržaje. Vlasnik Bloga nije odgovoran za sadržaje koje objavljuju drugi, jer oni odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove autora Bloga. Također, učešćem u radu i komentarisanjem prihvatate da Vaše podatke ustupim nadležnim ukoliko to bude zahtjevao određeni sudski ili drugi pravni spor, proizveden vašim komentarisanjem. SVA PRAVA PRIDRŽANA - ZENICA, BOSNA I HERCEGOVINA 2006./2007.