10.2.08

Odlazak u penziju


Ministarstvo unutrašnjih poslova Ze - do kantona je upriličilo svečani ispraćaj penzionisanih zaposlenika Uprave policije, koji su penzionisani krajem prošle godine. Penzionisani su Avdija Spahić, Ivan Vidaković, Mira Dujaković, Besim Ćutuk, Semiz Gračić, Ferid Ajanović, Muradif Hajdar, Fikret Karabegović, Edin Hakanović, Jusuf Buza, Rizah Ćušković, Marinko Petrović, Blaženko Terzić i Pero Duvnjak. Ispraćaju su prisustvovali ministar unutrašnjih poslova Aziz Brotlija i policijski komesar Fahrudin Bečirović sa saradnicima.Penzionerima, dojučerašnjim uposlenicima MUP-a se obratio ministar Brotlija istakavši njihov veliki doprinos u proteklom burnom periodu za BiH i ujedno zahvalivši im se za sve ono što su, svako u svom domenu, uradili. Uz želje za zdravljem i srećom u zasluženoj mirovini, penzionisanim zaposlenicima su uručeni prigodni pokloni.

4 Comments:

Anonymous Anonimno said...

jedva fikret stade u kadar,
od jadne policijske plate se da i udebljati, dodushe ko je radio na cesti u saobracaju

10/2/08 20:49  
Anonymous Anonimno said...

Karabegovic je meni zakon! Ko ce sad cuvati nasu sigurnost na cesti :)

11/2/08 08:54  
Anonymous Anonimno said...

Bili, ne ponovili se. Hajmo, smjena boljih.

11/2/08 10:12  
Anonymous Anonimno said...

Gdje je na slici Šišić Elvir,koji je 1971 god.,a ostao je trajni invalid,te je penzionisan skupa sa ovim pripadnicima MUP-a.

16/2/08 12:11  

Objavi komentar

<< Home

Zenica Blog je stvoren, koncipiran i zamišljen kao mjesto za razmjenu i prezentaciju informacija u vezi Zenice, ali i šire. Njegov idejni tvorac i autor je novinar lista "Dnevni avaz" dopisništvo Zenica Adnan DŽONLIĆ. Blog je suštinski nekomercijalan i i ne finansira se novcem sponzora, pokrovitelja, te time ne stvara obavezu prema bilo kojoj opciji ili lobiju, pogotovo političkoj ili ekonomskoj. Na ovom Blogu morate poštivati uslove i pravila korištenja, odnosno autorstva. Sav sadržaj je vlasništvo autora i kuće u kojoj radi, osim ako to nije drukčije navedeno. Uslove korištenja možete pročitati u koloni desno - pod "uslovi korištenja". Komentarisanjem prihvaćate obavezu da ćete saopćavati informacije, statove i mišljenja koji ne krše zakonske propise Bosne i Hercegovine. Ukoliko sadržaj koji objavljujete krši autorska i druga vlasnička prava, vi ćete biti smatrani odgovornim, a ne vlasnik Bloga. Nije dozvoljeno objavljivati i/ili prenositi zakonom zaštićene sadržaje; objavljivati, prenositi i/ili slati informacije koje krše postojeće zakone Bosne i Hercegovine i/ili međunarodne zakone; objavljivati i/ili slati tajne i/ili zaštićene podatake neke fizičke ili pravne osobe; objavljivati, prenositi i/ili slati lažne informacije u smislu nanošenja štete trećim osobama; objavljivati i/ili slati vulgarne, pornografske, uvredljive, prijeteće, rasističke, fašističke i šovinističke sadržaje - tekst i/ili slike; objavljivati i/ili slati reklamne ili promotivne materijale na javnim ili privatnim porukama; lažno se predstavljati (u ime druge fizičke ili pravne osobe); širiti nacionalnu netrpeljivost ili vrijeđati građane Bosne i Hercegovine po nacionalnom, vjerskom, rasnom ili bilo kojem drugom osnovu; vrijeđati druge posjetioce Bloga. Administrator/autor Bloga zadržava pravo i ima pravo i obavezu brisanja poruka koji su izvan pravila i uslova korištenja ovog Bloga. Kao korisnik informacija na Blogu također prihvatate mogućnost da na pojedinim temama mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Zaštitu svoje privatnosti ili informaciju o kršenju Pravila možete tražiti kroz kontakte sa vlasnikom Bloga, putem email adrese dzonlic@gmail.com. Vi zadržavate svu odgovornost za sadržaj Vaših poruka i odričete svu odgovornost Bloga www.dzonlic.com (dzonlic.blogspot.com) po bilo kojem osnovu vezanom za Vaše poruke ili sadržaje. Vlasnik Bloga nije odgovoran za sadržaje koje objavljuju drugi, jer oni odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove autora Bloga. Također, učešćem u radu i komentarisanjem prihvatate da Vaše podatke ustupim nadležnim ukoliko to bude zahtjevao određeni sudski ili drugi pravni spor, proizveden vašim komentarisanjem. SVA PRAVA PRIDRŽANA - ZENICA, BOSNA I HERCEGOVINA 2006./2007.