29.2.08

Pet "od danas" by Esad Talić


12 Comments:

Anonymous Anonimno said...

talicu, jesi pitao da li smijes objaviti privatne fotose zena? mozda ove zene ne bi da budu objavljene, jesi li o tom razmisljao?

29/2/08 17:05  
Blogger talić said...

Na javnom mjestu je sve javno,nije zabranjeno fotografisati ili snimati osobe na javnom mjestu, prema tome ne vidim u čemu bi bio problem, nisu maloljetne,ne vrijeđam ih i ne nanosim im nikakvu štetu ovim fotografijama.

29/2/08 17:42  
Blogger MaRio said...

Sta reci nego: Volim proljece!! p.s u proljece ubrajam i ove suncane zimske dane :D

29/2/08 18:21  
Anonymous Anonimno said...

stipu se Tale prazne price, sliku su ti odlicne, i neka zena na nisanu tvog objektiva

29/2/08 18:36  
Anonymous Anonimno said...

Lijepe djevojke nema sta...svaka cast!WOWWWWWWWWWWWWWW

29/2/08 20:44  
Blogger Bogumil said...

Ma kome se pravdas Talicu,samo nastavi tako,sad imamo demokratiju,za to smo se i borili,zar ne ?

1/3/08 00:45  
Anonymous Anonimno said...

JA sam ova sa crvenim cizmama i zahtjevam da se skloni moja slika
hvala

1/3/08 17:55  
Anonymous Anonimno said...

Koji je aparat koristen za slikanje?

A.C

1/3/08 18:24  
Blogger talić said...

Ne znam da li si ti ova u crvenim ćizmicama i za dan ili dva svakako padaju ove fotografije sa naslovne. Korišten je canon 30D sa objektivom canon 70/200 4L IS USM.

1/3/08 18:32  
Anonymous Anonimno said...

Ja sam ova s kajisem D&G,i kravatom Prada.Ado smjesta skidaj fotke nisam ti ja pijacna reklama..

4/3/08 10:07  
Blogger @do said...

Dakle, mislim da je jako neozbiljno da ostavljate komentare ovakvog tipa. Zaista ne razumijem ljudsku potrebu za gluposcu.
Sasvim slucajno znam o kome se radi (na fotkama) i ako ta osoba ima sta reci, to moze reci meni, na email ili licno.
Anonimac, srdacan ti pozdrav i cestitke na neuspjelom pokusaju.

4/3/08 10:10  
Anonymous Anonimno said...

jesi me prepoznao po kajisu ili po cizmicama?

4/3/08 13:05  

Objavi komentar

<< Home

Zenica Blog je stvoren, koncipiran i zamišljen kao mjesto za razmjenu i prezentaciju informacija u vezi Zenice, ali i šire. Njegov idejni tvorac i autor je novinar lista "Dnevni avaz" dopisništvo Zenica Adnan DŽONLIĆ. Blog je suštinski nekomercijalan i i ne finansira se novcem sponzora, pokrovitelja, te time ne stvara obavezu prema bilo kojoj opciji ili lobiju, pogotovo političkoj ili ekonomskoj. Na ovom Blogu morate poštivati uslove i pravila korištenja, odnosno autorstva. Sav sadržaj je vlasništvo autora i kuće u kojoj radi, osim ako to nije drukčije navedeno. Uslove korištenja možete pročitati u koloni desno - pod "uslovi korištenja". Komentarisanjem prihvaćate obavezu da ćete saopćavati informacije, statove i mišljenja koji ne krše zakonske propise Bosne i Hercegovine. Ukoliko sadržaj koji objavljujete krši autorska i druga vlasnička prava, vi ćete biti smatrani odgovornim, a ne vlasnik Bloga. Nije dozvoljeno objavljivati i/ili prenositi zakonom zaštićene sadržaje; objavljivati, prenositi i/ili slati informacije koje krše postojeće zakone Bosne i Hercegovine i/ili međunarodne zakone; objavljivati i/ili slati tajne i/ili zaštićene podatake neke fizičke ili pravne osobe; objavljivati, prenositi i/ili slati lažne informacije u smislu nanošenja štete trećim osobama; objavljivati i/ili slati vulgarne, pornografske, uvredljive, prijeteće, rasističke, fašističke i šovinističke sadržaje - tekst i/ili slike; objavljivati i/ili slati reklamne ili promotivne materijale na javnim ili privatnim porukama; lažno se predstavljati (u ime druge fizičke ili pravne osobe); širiti nacionalnu netrpeljivost ili vrijeđati građane Bosne i Hercegovine po nacionalnom, vjerskom, rasnom ili bilo kojem drugom osnovu; vrijeđati druge posjetioce Bloga. Administrator/autor Bloga zadržava pravo i ima pravo i obavezu brisanja poruka koji su izvan pravila i uslova korištenja ovog Bloga. Kao korisnik informacija na Blogu također prihvatate mogućnost da na pojedinim temama mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Zaštitu svoje privatnosti ili informaciju o kršenju Pravila možete tražiti kroz kontakte sa vlasnikom Bloga, putem email adrese dzonlic@gmail.com. Vi zadržavate svu odgovornost za sadržaj Vaših poruka i odričete svu odgovornost Bloga www.dzonlic.com (dzonlic.blogspot.com) po bilo kojem osnovu vezanom za Vaše poruke ili sadržaje. Vlasnik Bloga nije odgovoran za sadržaje koje objavljuju drugi, jer oni odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove autora Bloga. Također, učešćem u radu i komentarisanjem prihvatate da Vaše podatke ustupim nadležnim ukoliko to bude zahtjevao određeni sudski ili drugi pravni spor, proizveden vašim komentarisanjem. SVA PRAVA PRIDRŽANA - ZENICA, BOSNA I HERCEGOVINA 2006./2007.