6.2.08

Pucnjava, opet


Još uvijek nepoznata osoba ispalila je najmanje pet hitaca iz pištolja oko ponoći između ponedjeljka i utorka u zeničkom naselju Crkvice. Prema dostupnim podacima, ranjen je dvadesetšestogodišnji Damir Kapetanović, koji je zadobio prostrijelnu ranu u predjelu ramena, te je sa povredama, koje su od ljekara okarakterisane kao teške, odmah prebačen u Kantonalnu bolnicu Zenica (KBZ).
- Policiju je o pucnjavi obavjestila bolnica, u koju je dovežen ranjeni. Vrlo brzo je ograđen prostor, pronađeni su tragovi, a prema izjavi ranjenog, na njega je pucano iz pravca korita Babine rijeke, kaže nam Senaid Hasić, portparol policijskog komesara ZDK.
Prema izjavama očevidaca, čulo se pet hitaca u ulici Crkvice kod broja 42, a Kapetanovića je pogodilo zrno od jednog hica. Kako nam je potvrđeno jučer, Kapetanović je zadržan na liječenju na odjelu Traumatologije i Ortopedije, a nakon izvršenog uviđaja, zenička policija je jučer nastavila istragu i potragu za počiniocem napada.

19 Comments:

Anonymous culjak said...

zhiku ispred moje zgrade...jebeno je kad se puca iz korita...znam iz iskustva dok sam i sam puco u kekama...hehe..danashnji hici nazalost odpremaju u bolnicu...

6/2/08 10:08  
Anonymous C.R. said...

pucalo se prije u rock'n'roll soliteru s chim se stiglo ;)

6/2/08 11:12  
Anonymous Anonimno said...

Kad ce ta Zenica postati civilizovan grad a ne leglo kriminalaca??!!!

6/2/08 13:05  
Anonymous sisonja said...

halo ba ,ovo nije zenica,...ovo su crkvice...soliter...sintelon...
ke kama....

6/2/08 14:08  
Anonymous Anonimno said...

...a policija kaze da je sve pod kontrolom!
i ako ga uhvate, za kaznu ce dobiti sat vremena predavanja kako ne valja biti zlocest i pustit ga ranije da ne zakasni na kafu sa jaranima!

bem ti ovakvu drzavu!

6/2/08 14:26  
Anonymous Anonimno said...

Bravo anonimni u 14:26. Svaka ti dala.Za ovo si milion posto u pravu.Odes predstavis se i jos ti vrate i oruzje.Kod zandara je inace uvijek sve pod kontrolom.A zenica ce biti leglo kriminalaca sve dok su vam takvi ponos i uzori u svojim Hamerima, BMW ima,jeppovima i velelepnim gradjevinama stecenim u kriminalnim radnjama.

6/2/08 15:11  
Anonymous Anonimno said...

mi lopovi iz visockog solitera se uvijek marisali sa tim rokenrolasima i hasisarima iz sintelona...fino da se tradicija nastavlja...samo pucajte djeco,al malo preciznije...vomzdrica

6/2/08 18:30  
Anonymous shomshsku said...

da ste bolji lopovi bili,aferim....ali lopte....???smo vas shili...

6/2/08 18:35  
Anonymous Anonimno said...

slabi smo sportasi bili,istina...

6/2/08 20:21  
Anonymous emica said...

a mi i sportashi i dogerashi,he he...

6/2/08 21:19  
Anonymous C.R. said...

sta ste krali, eurokreme po samoposluzi?

7/2/08 09:06  
Anonymous Anonimno said...

Djeco hajd pisat pa na spavanje!!!!

7/2/08 09:20  
Anonymous C.R. said...

a shto?

7/2/08 09:28  
Anonymous Anonimno said...

krali smo eurocreme u bugojanki,dezodoranse u visockoj a u hepoku vekiju...

7/2/08 09:55  
Anonymous C.R. said...

he he, a u velikoj ili to nije bio vash teritorij?

7/2/08 10:55  
Anonymous Anonimno said...

to je bio teritorij Babine rijeke...opaki, mirce, jasko itd.

7/2/08 13:42  
Anonymous Anonimno said...

u velikoj smo redovno padali,pa morali ostavljat jakne u zalog,pa sa mamom ili tatom po njih...uuuuuuuffff...kakva babina rijeka ti od 13.42...nije jos ni u planu bila...

7/2/08 18:46  
Anonymous C.R. said...

dje babina rijeka=novo naselje sad u kukuruze se tad islo.

8/2/08 11:05  
Anonymous Anonimno said...

a bogami i u sljive i tresnje...

8/2/08 13:36  

Objavi komentar

<< Home

Zenica Blog je stvoren, koncipiran i zamišljen kao mjesto za razmjenu i prezentaciju informacija u vezi Zenice, ali i šire. Njegov idejni tvorac i autor je novinar lista "Dnevni avaz" dopisništvo Zenica Adnan DŽONLIĆ. Blog je suštinski nekomercijalan i i ne finansira se novcem sponzora, pokrovitelja, te time ne stvara obavezu prema bilo kojoj opciji ili lobiju, pogotovo političkoj ili ekonomskoj. Na ovom Blogu morate poštivati uslove i pravila korištenja, odnosno autorstva. Sav sadržaj je vlasništvo autora i kuće u kojoj radi, osim ako to nije drukčije navedeno. Uslove korištenja možete pročitati u koloni desno - pod "uslovi korištenja". Komentarisanjem prihvaćate obavezu da ćete saopćavati informacije, statove i mišljenja koji ne krše zakonske propise Bosne i Hercegovine. Ukoliko sadržaj koji objavljujete krši autorska i druga vlasnička prava, vi ćete biti smatrani odgovornim, a ne vlasnik Bloga. Nije dozvoljeno objavljivati i/ili prenositi zakonom zaštićene sadržaje; objavljivati, prenositi i/ili slati informacije koje krše postojeće zakone Bosne i Hercegovine i/ili međunarodne zakone; objavljivati i/ili slati tajne i/ili zaštićene podatake neke fizičke ili pravne osobe; objavljivati, prenositi i/ili slati lažne informacije u smislu nanošenja štete trećim osobama; objavljivati i/ili slati vulgarne, pornografske, uvredljive, prijeteće, rasističke, fašističke i šovinističke sadržaje - tekst i/ili slike; objavljivati i/ili slati reklamne ili promotivne materijale na javnim ili privatnim porukama; lažno se predstavljati (u ime druge fizičke ili pravne osobe); širiti nacionalnu netrpeljivost ili vrijeđati građane Bosne i Hercegovine po nacionalnom, vjerskom, rasnom ili bilo kojem drugom osnovu; vrijeđati druge posjetioce Bloga. Administrator/autor Bloga zadržava pravo i ima pravo i obavezu brisanja poruka koji su izvan pravila i uslova korištenja ovog Bloga. Kao korisnik informacija na Blogu također prihvatate mogućnost da na pojedinim temama mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Zaštitu svoje privatnosti ili informaciju o kršenju Pravila možete tražiti kroz kontakte sa vlasnikom Bloga, putem email adrese dzonlic@gmail.com. Vi zadržavate svu odgovornost za sadržaj Vaših poruka i odričete svu odgovornost Bloga www.dzonlic.com (dzonlic.blogspot.com) po bilo kojem osnovu vezanom za Vaše poruke ili sadržaje. Vlasnik Bloga nije odgovoran za sadržaje koje objavljuju drugi, jer oni odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove autora Bloga. Također, učešćem u radu i komentarisanjem prihvatate da Vaše podatke ustupim nadležnim ukoliko to bude zahtjevao određeni sudski ili drugi pravni spor, proizveden vašim komentarisanjem. SVA PRAVA PRIDRŽANA - ZENICA, BOSNA I HERCEGOVINA 2006./2007.