8.3.08

Pet odabrabnih by Esad Talić


6 Comments:

Blogger Bogumil said...

Treca i peta izuzetno dobre i zanimljive !

8/3/08 20:43  
Anonymous Anonimno said...

ja ne znam kakav je kriterij da bi se neka fotografija proglasila dobrom ili losom. inace fotke dijelim na dosadne i interesantne i moram priznati da su taletove fotke u velikoj vecini slucaja jako interesantne. neke su mi manje interesantne ali iz prostog razloga sto ih ove jako interesantne bukvalno zasjene. talicu ovo je zadnji put da hvalim tvoje fotke jer mi je dosadilo kucat prigodne tekstove svaki put kad ado objavi novu turu. mogu ti samo reci da sam ljubomoran, ali u najbezazlenijem smislu te rijeci, na tvoj rad.
svako dobro!!!

8/3/08 21:37  
Blogger talić said...

Hvala Vam obadvojici ! Ako bi ja birao najbolju od ovih pet onda je to sigurno ova treća sa dječakom. Objasnit ću ukratko. To je dokumentarna fotografija koju niše nikad ne mogu ponoviti, dječaka nisam pripremao, ne zna ni da postoji fotografija. Sunce je bilo bočno pod 45 stepeni sa leđa što je dalo lijepe sjene, sjedio je na idealnom mjestu pa je kompozicija perfektna. Dakle to se više ne ponavlja a voz mogu otići i fotografisati ponovi i uraditi bolje. Tako je i sa ostalim fotografijama sve ih mogu ponoviti. Pozdrav !

8/3/08 21:51  
Anonymous Anonimno said...

Ma meni je najbolja ova s vozom. Objasnicu ukratko. radakovo je u pozadini :-)

sve najbolje iz UK

9/3/08 05:02  
Anonymous Anonimno said...

slazem se anonimni 05.02 radakovo smo vidjeli u zahvalnost talicu ;hvala

9/3/08 22:07  
Anonymous Anonimno said...

eno mog prozora :-D zivjela nezavisna republika Radkovo....

10/3/08 10:14  

Objavi komentar

<< Home

Zenica Blog je stvoren, koncipiran i zamišljen kao mjesto za razmjenu i prezentaciju informacija u vezi Zenice, ali i šire. Njegov idejni tvorac i autor je novinar lista "Dnevni avaz" dopisništvo Zenica Adnan DŽONLIĆ. Blog je suštinski nekomercijalan i i ne finansira se novcem sponzora, pokrovitelja, te time ne stvara obavezu prema bilo kojoj opciji ili lobiju, pogotovo političkoj ili ekonomskoj. Na ovom Blogu morate poštivati uslove i pravila korištenja, odnosno autorstva. Sav sadržaj je vlasništvo autora i kuće u kojoj radi, osim ako to nije drukčije navedeno. Uslove korištenja možete pročitati u koloni desno - pod "uslovi korištenja". Komentarisanjem prihvaćate obavezu da ćete saopćavati informacije, statove i mišljenja koji ne krše zakonske propise Bosne i Hercegovine. Ukoliko sadržaj koji objavljujete krši autorska i druga vlasnička prava, vi ćete biti smatrani odgovornim, a ne vlasnik Bloga. Nije dozvoljeno objavljivati i/ili prenositi zakonom zaštićene sadržaje; objavljivati, prenositi i/ili slati informacije koje krše postojeće zakone Bosne i Hercegovine i/ili međunarodne zakone; objavljivati i/ili slati tajne i/ili zaštićene podatake neke fizičke ili pravne osobe; objavljivati, prenositi i/ili slati lažne informacije u smislu nanošenja štete trećim osobama; objavljivati i/ili slati vulgarne, pornografske, uvredljive, prijeteće, rasističke, fašističke i šovinističke sadržaje - tekst i/ili slike; objavljivati i/ili slati reklamne ili promotivne materijale na javnim ili privatnim porukama; lažno se predstavljati (u ime druge fizičke ili pravne osobe); širiti nacionalnu netrpeljivost ili vrijeđati građane Bosne i Hercegovine po nacionalnom, vjerskom, rasnom ili bilo kojem drugom osnovu; vrijeđati druge posjetioce Bloga. Administrator/autor Bloga zadržava pravo i ima pravo i obavezu brisanja poruka koji su izvan pravila i uslova korištenja ovog Bloga. Kao korisnik informacija na Blogu također prihvatate mogućnost da na pojedinim temama mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Zaštitu svoje privatnosti ili informaciju o kršenju Pravila možete tražiti kroz kontakte sa vlasnikom Bloga, putem email adrese dzonlic@gmail.com. Vi zadržavate svu odgovornost za sadržaj Vaših poruka i odričete svu odgovornost Bloga www.dzonlic.com (dzonlic.blogspot.com) po bilo kojem osnovu vezanom za Vaše poruke ili sadržaje. Vlasnik Bloga nije odgovoran za sadržaje koje objavljuju drugi, jer oni odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove autora Bloga. Također, učešćem u radu i komentarisanjem prihvatate da Vaše podatke ustupim nadležnim ukoliko to bude zahtjevao određeni sudski ili drugi pravni spor, proizveden vašim komentarisanjem. SVA PRAVA PRIDRŽANA - ZENICA, BOSNA I HERCEGOVINA 2006./2007.