31.1.08

Ema


Ema Alagić, bosanskohercegovačka manekenka i bivša miss turizma BiH i miss elegancije svijeta, ovih dana je dobila još jedno priznanje. Već treću godinu zaredom ona je jedina manekenka iz BiH koja je odabrana i pozvana na prestižni modni BECK'S FASHION HR event, koji će se održati od 15. do 17. februara/veljače u Varaždinu.
Svoje kolekcije na ovom modnom skupu pokazat će između ostalih ugledni dizajneri, kao sto su Branka Donassy, Ivica Klarić, Igor Galaš, Mustre, te Envy Room, a po prvi će se put varaždinskoj publici predstaviti i Oliver Jularić Jular, te Stjepan Čuka, pobjednik Modnog ormara. Iznenađenje je i suradnja dizajnera Roberta Severa s brandom Dove, za koji će Sever predstaviti kolekciju za žene koje njeguju i afirmiraju stvarnu i prirodnu ljepotu.
Na castingu kojeg je prosla ova nasa manekenka, pojavilo se 200-tinjak modela, a osim izgleda, glavni kriterij njihova odabira bile su godine i zdravlje. BECK'S FASHION HR pistama tako neće moći prošetati modeli mlađi od 16 godina i oni čiji je indeks tjelesne mase niži od 17. Ema Alagic nakon Varaždina nastavlja sa svojim profesionalnim angažmanima na modnim pistama u regionu, uporedo veoma uspjesno studirajuci na sarajevskom Fakultetu politickih nauka, na odsjeku za žurnalistiku, smjer PR.

6 Comments:

Anonymous Anonimno said...

lijepa je...pozzz

31/1/08 10:42  
Anonymous Amar said...

Ovu sam jednom u busu upoznao,ispricali se pravo,ali kaze ima decka :))

31/1/08 13:28  
Anonymous Anonimno said...

e jeb...

31/1/08 14:29  
Anonymous Anonimno said...

ma nema pusti ba price,
da je tvoj autobus bio mozda nebi ni imala

31/1/08 20:04  
Anonymous Amar said...

Ma dobro maneken je neki.. ti nikad meni ni do koljena nisu bili :D

1/2/08 08:04  
Anonymous Anonimno said...

tako je Amare,

1/2/08 11:51  

Objavi komentar

<< Home

Zenica Blog je stvoren, koncipiran i zamišljen kao mjesto za razmjenu i prezentaciju informacija u vezi Zenice, ali i šire. Njegov idejni tvorac i autor je novinar lista "Dnevni avaz" dopisništvo Zenica Adnan DŽONLIĆ. Blog je suštinski nekomercijalan i i ne finansira se novcem sponzora, pokrovitelja, te time ne stvara obavezu prema bilo kojoj opciji ili lobiju, pogotovo političkoj ili ekonomskoj. Na ovom Blogu morate poštivati uslove i pravila korištenja, odnosno autorstva. Sav sadržaj je vlasništvo autora i kuće u kojoj radi, osim ako to nije drukčije navedeno. Uslove korištenja možete pročitati u koloni desno - pod "uslovi korištenja". Komentarisanjem prihvaćate obavezu da ćete saopćavati informacije, statove i mišljenja koji ne krše zakonske propise Bosne i Hercegovine. Ukoliko sadržaj koji objavljujete krši autorska i druga vlasnička prava, vi ćete biti smatrani odgovornim, a ne vlasnik Bloga. Nije dozvoljeno objavljivati i/ili prenositi zakonom zaštićene sadržaje; objavljivati, prenositi i/ili slati informacije koje krše postojeće zakone Bosne i Hercegovine i/ili međunarodne zakone; objavljivati i/ili slati tajne i/ili zaštićene podatake neke fizičke ili pravne osobe; objavljivati, prenositi i/ili slati lažne informacije u smislu nanošenja štete trećim osobama; objavljivati i/ili slati vulgarne, pornografske, uvredljive, prijeteće, rasističke, fašističke i šovinističke sadržaje - tekst i/ili slike; objavljivati i/ili slati reklamne ili promotivne materijale na javnim ili privatnim porukama; lažno se predstavljati (u ime druge fizičke ili pravne osobe); širiti nacionalnu netrpeljivost ili vrijeđati građane Bosne i Hercegovine po nacionalnom, vjerskom, rasnom ili bilo kojem drugom osnovu; vrijeđati druge posjetioce Bloga. Administrator/autor Bloga zadržava pravo i ima pravo i obavezu brisanja poruka koji su izvan pravila i uslova korištenja ovog Bloga. Kao korisnik informacija na Blogu također prihvatate mogućnost da na pojedinim temama mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Zaštitu svoje privatnosti ili informaciju o kršenju Pravila možete tražiti kroz kontakte sa vlasnikom Bloga, putem email adrese dzonlic@gmail.com. Vi zadržavate svu odgovornost za sadržaj Vaših poruka i odričete svu odgovornost Bloga www.dzonlic.com (dzonlic.blogspot.com) po bilo kojem osnovu vezanom za Vaše poruke ili sadržaje. Vlasnik Bloga nije odgovoran za sadržaje koje objavljuju drugi, jer oni odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove autora Bloga. Također, učešćem u radu i komentarisanjem prihvatate da Vaše podatke ustupim nadležnim ukoliko to bude zahtjevao određeni sudski ili drugi pravni spor, proizveden vašim komentarisanjem. SVA PRAVA PRIDRŽANA - ZENICA, BOSNA I HERCEGOVINA 2006./2007.