25.2.08

Nagrade


Kompanija Arcelor Mittal Zenica, prvi put od privatizacije kapitala, organizovala je svečanost dodjele priznanja najboljim radnicima i projektima unutar kompanije. Nagrađeno je četrdeset najboljih radnika, koji su osim priznanja dobili i novčanu nagradu.
-Protekla, 2007. godina je bila uspješna godina za Arcelor Mittal. Dobri poslovni rezultati ne bi bili ostvareni da svi zaposlenici Arcelor Mittala nisu postigli izuzetan napor, kazao je M. K. Šrinivasan (Srinivasan), generalni direktor kompanije, članice najvećeg metalskog sistema u svijetu, Arcelor Mittala.
Nagrade za najbolje projekte su dobili su dobili timovi Kovačnice za dobre proizvodne rezultate (vođa tima Raif Haramandić), Valjaonice, za poboljšanje proizvodnih rezultata (vođa tima Sabahet Mujčinović), te Čeličane, za kontinuirano poboljšanje produktivnosti (vođa tima Ibrahim Husanović).

4 Comments:

Anonymous Anonimno said...

jel bilo udarnickih znacaka?

25/2/08 11:39  
Anonymous Anonimno said...

Imal i jedan hamal da je dobio nagradu ,sve kandzijasi dobili nagrade koji znaju tjerat raju da rade a sto se tice proizvodnje veze nemaju.

25/2/08 12:02  
Blogger @do said...

molim vas da procitate tekst -
dakle, nagrade po pogonima su samo diplome i njih su preuzeli rukovodioci.
Radnici, njih 40, dobilo je pismene i novane nagrade.

25/2/08 12:05  
Anonymous Anonimno said...

dvaput udaran nijednom placen

25/2/08 15:14  

Objavi komentar

<< Home

Zenica Blog je stvoren, koncipiran i zamišljen kao mjesto za razmjenu i prezentaciju informacija u vezi Zenice, ali i šire. Njegov idejni tvorac i autor je novinar lista "Dnevni avaz" dopisništvo Zenica Adnan DŽONLIĆ. Blog je suštinski nekomercijalan i i ne finansira se novcem sponzora, pokrovitelja, te time ne stvara obavezu prema bilo kojoj opciji ili lobiju, pogotovo političkoj ili ekonomskoj. Na ovom Blogu morate poštivati uslove i pravila korištenja, odnosno autorstva. Sav sadržaj je vlasništvo autora i kuće u kojoj radi, osim ako to nije drukčije navedeno. Uslove korištenja možete pročitati u koloni desno - pod "uslovi korištenja". Komentarisanjem prihvaćate obavezu da ćete saopćavati informacije, statove i mišljenja koji ne krše zakonske propise Bosne i Hercegovine. Ukoliko sadržaj koji objavljujete krši autorska i druga vlasnička prava, vi ćete biti smatrani odgovornim, a ne vlasnik Bloga. Nije dozvoljeno objavljivati i/ili prenositi zakonom zaštićene sadržaje; objavljivati, prenositi i/ili slati informacije koje krše postojeće zakone Bosne i Hercegovine i/ili međunarodne zakone; objavljivati i/ili slati tajne i/ili zaštićene podatake neke fizičke ili pravne osobe; objavljivati, prenositi i/ili slati lažne informacije u smislu nanošenja štete trećim osobama; objavljivati i/ili slati vulgarne, pornografske, uvredljive, prijeteće, rasističke, fašističke i šovinističke sadržaje - tekst i/ili slike; objavljivati i/ili slati reklamne ili promotivne materijale na javnim ili privatnim porukama; lažno se predstavljati (u ime druge fizičke ili pravne osobe); širiti nacionalnu netrpeljivost ili vrijeđati građane Bosne i Hercegovine po nacionalnom, vjerskom, rasnom ili bilo kojem drugom osnovu; vrijeđati druge posjetioce Bloga. Administrator/autor Bloga zadržava pravo i ima pravo i obavezu brisanja poruka koji su izvan pravila i uslova korištenja ovog Bloga. Kao korisnik informacija na Blogu također prihvatate mogućnost da na pojedinim temama mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Zaštitu svoje privatnosti ili informaciju o kršenju Pravila možete tražiti kroz kontakte sa vlasnikom Bloga, putem email adrese dzonlic@gmail.com. Vi zadržavate svu odgovornost za sadržaj Vaših poruka i odričete svu odgovornost Bloga www.dzonlic.com (dzonlic.blogspot.com) po bilo kojem osnovu vezanom za Vaše poruke ili sadržaje. Vlasnik Bloga nije odgovoran za sadržaje koje objavljuju drugi, jer oni odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove autora Bloga. Također, učešćem u radu i komentarisanjem prihvatate da Vaše podatke ustupim nadležnim ukoliko to bude zahtjevao određeni sudski ili drugi pravni spor, proizveden vašim komentarisanjem. SVA PRAVA PRIDRŽANA - ZENICA, BOSNA I HERCEGOVINA 2006./2007.