11.2.08

Radijski džingl-Kamenorezac

16 Comments:

Anonymous Anonimno said...

bravo ado,
ovo je staro 100 godina!!!!

11/2/08 13:48  
Blogger @do said...

dobro i? Jel to Vas komentar? Ja uopce nisam napisoa ni da je novo, ni da je izmisljena topla voda. Ako Vam se ne slusa, predjite na naredni post. Ako Vam se ne svidja Blog, predjite na neki drugi. Nicim Vas ne obavezujem da to poslusate, procitate, budete uopce ovdje, jer nije Vase vlasnistvo.
Zaista je bolesno da svako malo jedna te ista osoba ostavlja komentare tipa "ovo je vec vidjeno", "ima to vec dugo", "ovo sam vec citao/la2 i svaki put to cinite sa iste IP adrese. Zaista zalosno, zar nemate pametnija posla?
Jel mislite time umanjiti znacaj ovog Bloga? Ja ovo radim zbog prijatelja sirom svijeta, a ne likova koji samo znaju tudje omalovazavat, a u zivotu nisu napravili nista korisno.
Bravo Vama, jer stvarno ne znate sta cete od sebe.

11/2/08 13:53  
Anonymous Anonimno said...

pusti budale Dzonlicu,
ja nemam vremena da 12 sati visim na Netu i ovo cujem prvi put. Odvala zesca. pusti stoku, ne sekiraj se zbog njih.

11/2/08 13:54  
Blogger @do said...

ne skrecimo s teme. Ok je, bice takvih vazda.

11/2/08 13:59  
Anonymous Anonimno said...

nije jedna te ista, evo i ja mislim isto, a nemam pojma ko je ovo prije mene.

11/2/08 14:36  
Anonymous Anonimno said...

.Pusti Ado budale i pametnjakovice.Veliki broj nas je zadovoljan blogom,a kome se ne svidja sto kazes,biraj dalje.Ne dozvoli da te isprovociraju,ovakve gluposti,pa ti si profesionalac.Samo napred..

11/2/08 15:44  
Anonymous Anonimno said...

Ado najteže je raditi s ljudima i za ljude...bilo i ostalo.U takvim situacija glava mora da ti bude protočni bojler,na jedno ušlo na drugo izašlo ako misliš da opstaneš a bila bi velika šteta da odeš jer Ti je blog zaista fenomenalan.SAMO NAPRIJED

11/2/08 20:52  
Anonymous Anonimno said...

sta ti je bolan ado,sta si se uvrijedio odmah!!!koje ip adrese,prvi put ti pisem da mi se nesto ne svidja ,nazovi tako,u biti sam samo rekao da je ovo vec staro,ja ga imao na mobu prije 2 god. i to je to.sta si se razestio!!!i dosta puta sam komentarisao ali je ovo prvi put na ovakav nacin,zamjenio si me sa nekim druze!!!i ti ako si toliko siguran u ovo sto radis i mislis da je ovaj blog dobar,sta se meni pravdas i objasnjavas..ovo,ono...
toliko i pozz..
by the way,
bude nekad nesto i zanimljivo na blogu...

11/2/08 23:10  
Anonymous Anonimno said...

e nek si mu rekao ado svaka ti cast :D

12/2/08 00:04  
Anonymous Anonimno said...

eto vidis koliko treba da krkanluk stigne do nas dvije godinee!

I zato mislim da je ovaj blog zakon!

12/2/08 00:26  
Anonymous sljusko said...

A smijemli ja nazivat inksane hajvanom?

12/2/08 00:34  
Anonymous Anonimno said...

zarim te palim te, visoka si pec

12/2/08 01:38  
Anonymous Sandoval said...

Kad sam upoznao ljude
zavolio sam ŽIVOTINJE!

12/2/08 02:47  
Anonymous Anonimno said...

volim ih jos i danas

12/2/08 12:46  
Anonymous Anonimno said...

potpis: hitler

12/2/08 12:47  
Anonymous Anonimno said...

zar ne bi sloboda stampe i javne rijeci trebala da podrazumijeva i spremnost i prihvatanje kritike....?
blog je super,ali razocarana sam reakcijom na kritiku :(

14/2/08 10:17  

Objavi komentar

<< Home

Zenica Blog je stvoren, koncipiran i zamišljen kao mjesto za razmjenu i prezentaciju informacija u vezi Zenice, ali i šire. Njegov idejni tvorac i autor je novinar lista "Dnevni avaz" dopisništvo Zenica Adnan DŽONLIĆ. Blog je suštinski nekomercijalan i i ne finansira se novcem sponzora, pokrovitelja, te time ne stvara obavezu prema bilo kojoj opciji ili lobiju, pogotovo političkoj ili ekonomskoj. Na ovom Blogu morate poštivati uslove i pravila korištenja, odnosno autorstva. Sav sadržaj je vlasništvo autora i kuće u kojoj radi, osim ako to nije drukčije navedeno. Uslove korištenja možete pročitati u koloni desno - pod "uslovi korištenja". Komentarisanjem prihvaćate obavezu da ćete saopćavati informacije, statove i mišljenja koji ne krše zakonske propise Bosne i Hercegovine. Ukoliko sadržaj koji objavljujete krši autorska i druga vlasnička prava, vi ćete biti smatrani odgovornim, a ne vlasnik Bloga. Nije dozvoljeno objavljivati i/ili prenositi zakonom zaštićene sadržaje; objavljivati, prenositi i/ili slati informacije koje krše postojeće zakone Bosne i Hercegovine i/ili međunarodne zakone; objavljivati i/ili slati tajne i/ili zaštićene podatake neke fizičke ili pravne osobe; objavljivati, prenositi i/ili slati lažne informacije u smislu nanošenja štete trećim osobama; objavljivati i/ili slati vulgarne, pornografske, uvredljive, prijeteće, rasističke, fašističke i šovinističke sadržaje - tekst i/ili slike; objavljivati i/ili slati reklamne ili promotivne materijale na javnim ili privatnim porukama; lažno se predstavljati (u ime druge fizičke ili pravne osobe); širiti nacionalnu netrpeljivost ili vrijeđati građane Bosne i Hercegovine po nacionalnom, vjerskom, rasnom ili bilo kojem drugom osnovu; vrijeđati druge posjetioce Bloga. Administrator/autor Bloga zadržava pravo i ima pravo i obavezu brisanja poruka koji su izvan pravila i uslova korištenja ovog Bloga. Kao korisnik informacija na Blogu također prihvatate mogućnost da na pojedinim temama mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Zaštitu svoje privatnosti ili informaciju o kršenju Pravila možete tražiti kroz kontakte sa vlasnikom Bloga, putem email adrese dzonlic@gmail.com. Vi zadržavate svu odgovornost za sadržaj Vaših poruka i odričete svu odgovornost Bloga www.dzonlic.com (dzonlic.blogspot.com) po bilo kojem osnovu vezanom za Vaše poruke ili sadržaje. Vlasnik Bloga nije odgovoran za sadržaje koje objavljuju drugi, jer oni odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove autora Bloga. Također, učešćem u radu i komentarisanjem prihvatate da Vaše podatke ustupim nadležnim ukoliko to bude zahtjevao određeni sudski ili drugi pravni spor, proizveden vašim komentarisanjem. SVA PRAVA PRIDRŽANA - ZENICA, BOSNA I HERCEGOVINA 2006./2007.