18.2.08

Umjetnost i više od nje (1.dio)


Od danas svakog ponedjeljka, ako zdravlje posluži autora bloga i autora fotosa, gospodin Esad Talić i ja ćemo vam svake sedmice upriličiti užitak sa po pet odabranih fotografija ovog vrsnog autora, našeg sugrađanina. Uživajte.

12 Comments:

Anonymous Anonimno said...

A ja cu se zauzvrat potruditi ako me zdravlje posluzi da se koja slika nadje na nekom od nasih proizvoda koji se vrte po Evropi,ali prije toga ce mo Vas svakako kontaktirati radi autorizacije ,da se po sudovima ne vodamo,sto bi rekao Ado (ne do bog)
Vas besplatni marketing poslovni BC zeprivat3@gmail.com

18/2/08 15:13  
Anonymous Anonimno said...

Zahvaljujem Adi na promociji mojih fotografija i promociji fotografije kao načina izražavanja i dokumentiranja događaja u vremenu u kojem živimo. Zahvaljujem i autoru prvog komentara za dobre namjere i javljanje. Molim sve sugrađane koji se pojave na mojim fotografijama za razumjevanje za ovu vrstu umjetnosti i u svakom slučaju trudit ću se da svakog pokažem u lijepom svjetlu i dobrom djelu kao što sam ovaj put pokazao dobrog našeg urara i vrijednu i lijepu prodavačicu prodavnice obuće. Zahvaljujem svima , Talić

18/2/08 15:59  
Anonymous Anonimno said...

chika kratina, gospodar tica:) dooobra:))))

18/2/08 18:31  
Anonymous Almir Hadzajlic-Labud said...

Prefektno , svaka cast ovaj nas ESAD ne samo da je uspjesan privatni poduzetnik nego ima dobru opremu ali izuzetan talenat!!!
Sve pohvale !!!
Cista 10-ka!!Talicu ne samo Radakovo nego cijla ZENICA i svi zenicani su na tebe ponosni!!!

18/2/08 21:59  
Anonymous Anonimno said...

Tale majstore, bravo.
Daj nam reci imasli ovih jos panoramskih, sve sam ove poskidao!

Sretno!

18/2/08 22:58  
Anonymous Anonimno said...

Izvina nadjoh te na
www.hrphotocontest.com

Pozdrav!

18/2/08 23:06  
Anonymous Anonimno said...

Hvala Almire na pohvali malo i previše.Imam dosta fotografije Zenice sa ove lokacije imam i jednu panoramu koja je sastavljena od tri fotografije pa ću je sljedeći put poslati Adi.
Talić

18/2/08 23:13  
Anonymous Anonimno said...

Cestitke ,cestitke.

18/2/08 23:43  
Anonymous Anonimno said...

tek sad sam skonto i dedu s francuzicom u ducanu:) jooosh boolja:)

18/2/08 23:51  
Anonymous Anonimno said...

da,dedo sa francuskom u urarskoj radnji sjedi i razgovara i tu sam koristio jedan alat u photoshopu da bi se učinio još bolje vidljivim. Uzme se burn alat sa par procenata i pređe se preko stakla. Od sljedećeg puta ću vas uvoditi u svijet fotografije obradama i pojašnjenjima. Sljedeći put ćemo uzeti vjerovatno za mnoge interesantnu makro fotografiju. Talić

19/2/08 10:31  
Anonymous Anonimno said...

Tale necu pitati za ovu vrijednu mladu u borovu, al me interesuje koja ti jeo no pjevaljka u bijeloj haljini sa jasno izrazenim plucnim organima, na hrcontestu!

19/2/08 18:17  
Anonymous Anonimno said...

Ona pjevaljka je bila učesnica EUROPOP-a u Zenici 2007.
Talić

19/2/08 19:03  

Objavi komentar

<< Home

Zenica Blog je stvoren, koncipiran i zamišljen kao mjesto za razmjenu i prezentaciju informacija u vezi Zenice, ali i šire. Njegov idejni tvorac i autor je novinar lista "Dnevni avaz" dopisništvo Zenica Adnan DŽONLIĆ. Blog je suštinski nekomercijalan i i ne finansira se novcem sponzora, pokrovitelja, te time ne stvara obavezu prema bilo kojoj opciji ili lobiju, pogotovo političkoj ili ekonomskoj. Na ovom Blogu morate poštivati uslove i pravila korištenja, odnosno autorstva. Sav sadržaj je vlasništvo autora i kuće u kojoj radi, osim ako to nije drukčije navedeno. Uslove korištenja možete pročitati u koloni desno - pod "uslovi korištenja". Komentarisanjem prihvaćate obavezu da ćete saopćavati informacije, statove i mišljenja koji ne krše zakonske propise Bosne i Hercegovine. Ukoliko sadržaj koji objavljujete krši autorska i druga vlasnička prava, vi ćete biti smatrani odgovornim, a ne vlasnik Bloga. Nije dozvoljeno objavljivati i/ili prenositi zakonom zaštićene sadržaje; objavljivati, prenositi i/ili slati informacije koje krše postojeće zakone Bosne i Hercegovine i/ili međunarodne zakone; objavljivati i/ili slati tajne i/ili zaštićene podatake neke fizičke ili pravne osobe; objavljivati, prenositi i/ili slati lažne informacije u smislu nanošenja štete trećim osobama; objavljivati i/ili slati vulgarne, pornografske, uvredljive, prijeteće, rasističke, fašističke i šovinističke sadržaje - tekst i/ili slike; objavljivati i/ili slati reklamne ili promotivne materijale na javnim ili privatnim porukama; lažno se predstavljati (u ime druge fizičke ili pravne osobe); širiti nacionalnu netrpeljivost ili vrijeđati građane Bosne i Hercegovine po nacionalnom, vjerskom, rasnom ili bilo kojem drugom osnovu; vrijeđati druge posjetioce Bloga. Administrator/autor Bloga zadržava pravo i ima pravo i obavezu brisanja poruka koji su izvan pravila i uslova korištenja ovog Bloga. Kao korisnik informacija na Blogu također prihvatate mogućnost da na pojedinim temama mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Zaštitu svoje privatnosti ili informaciju o kršenju Pravila možete tražiti kroz kontakte sa vlasnikom Bloga, putem email adrese dzonlic@gmail.com. Vi zadržavate svu odgovornost za sadržaj Vaših poruka i odričete svu odgovornost Bloga www.dzonlic.com (dzonlic.blogspot.com) po bilo kojem osnovu vezanom za Vaše poruke ili sadržaje. Vlasnik Bloga nije odgovoran za sadržaje koje objavljuju drugi, jer oni odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove autora Bloga. Također, učešćem u radu i komentarisanjem prihvatate da Vaše podatke ustupim nadležnim ukoliko to bude zahtjevao određeni sudski ili drugi pravni spor, proizveden vašim komentarisanjem. SVA PRAVA PRIDRŽANA - ZENICA, BOSNA I HERCEGOVINA 2006./2007.