16.3.08

Akcija

Regionalni odbor Muslimanskog dobrotvornog društva «Merhamet» je tokom vikenda u Zenici organizira akciju prikupljanja novčanih priloga za izgradnju Centra za liječenje bolesti ovisnosti «Izlaz» kod Sarajeva. Akcija se u Zenici odvija na punktovima kod robnih kuća "Bosna" i "Zeničanka", te ispred šoping centra «Džananović».
Akcija se odvija pod sloganom «Ko spasi jednog čovjeka, kao da je spasio cijeli svijet», a MDD «Merhamet» želi pomoći gradnju objekta u Suhodolu kod Sarajeva, u kojem bi bio smješten centar koji trenutno djeluje u Ilijašu.

4 Comments:

Anonymous Anonimno said...

Odmah da kazem, NEDAM ni feninga za drogerase!

16/3/08 15:15  
Anonymous Anonimno said...

...ako njujorkeri,stanovnici Tokija,Nalmea skupljaju pare za nesto;onda te pare idu i namjenjene su njihovim gradovima,sredinama.Majko moja zar ste toliko prolupali pa po zenici skupljate pare za izgradnju objekta u Madridu(upravo je Madrid isto toliko udaljen kao i sarajevo,od Ze po svim drustvenim-politickim aspektima)!!!
A sto se tice kriminalaca-narkomana,potencijalnih buducih dilera;napravite vanredne zakone,jer vam je zemlja i onako u "vanrednom" stanju..,pa po kratkom postupku i gotovo!

16/3/08 23:25  
Anonymous Anonimno said...

Dragi MERHAMET,pa zar se niste dovoljno nakrali u svim ovim silnim akcijama i donacijama jos od rata.Pa mogli ste napraviti zgradu poput RMK prometa,koliko ste para sprdili a sada prosite po cesti.Sta reci za one cigane sto idu od stola do stola po kaficima kada registrirane organizacije to rade.Drzavo poserem Vam se na zakon,samo Vi kaznjavajte navijace na utakmici u zatvorenom,boli Vas kurac, a neka Vam svijet gleda ove prosiajke po ulicama.Kramp ,lopata i eto para i centra za narkomane.

17/3/08 02:05  
Anonymous Anonimno said...

E da je za dzamiju, ja bih dao.

18/3/08 03:12  

Objavi komentar

<< Home

Zenica Blog je stvoren, koncipiran i zamišljen kao mjesto za razmjenu i prezentaciju informacija u vezi Zenice, ali i šire. Njegov idejni tvorac i autor je novinar lista "Dnevni avaz" dopisništvo Zenica Adnan DŽONLIĆ. Blog je suštinski nekomercijalan i i ne finansira se novcem sponzora, pokrovitelja, te time ne stvara obavezu prema bilo kojoj opciji ili lobiju, pogotovo političkoj ili ekonomskoj. Na ovom Blogu morate poštivati uslove i pravila korištenja, odnosno autorstva. Sav sadržaj je vlasništvo autora i kuće u kojoj radi, osim ako to nije drukčije navedeno. Uslove korištenja možete pročitati u koloni desno - pod "uslovi korištenja". Komentarisanjem prihvaćate obavezu da ćete saopćavati informacije, statove i mišljenja koji ne krše zakonske propise Bosne i Hercegovine. Ukoliko sadržaj koji objavljujete krši autorska i druga vlasnička prava, vi ćete biti smatrani odgovornim, a ne vlasnik Bloga. Nije dozvoljeno objavljivati i/ili prenositi zakonom zaštićene sadržaje; objavljivati, prenositi i/ili slati informacije koje krše postojeće zakone Bosne i Hercegovine i/ili međunarodne zakone; objavljivati i/ili slati tajne i/ili zaštićene podatake neke fizičke ili pravne osobe; objavljivati, prenositi i/ili slati lažne informacije u smislu nanošenja štete trećim osobama; objavljivati i/ili slati vulgarne, pornografske, uvredljive, prijeteće, rasističke, fašističke i šovinističke sadržaje - tekst i/ili slike; objavljivati i/ili slati reklamne ili promotivne materijale na javnim ili privatnim porukama; lažno se predstavljati (u ime druge fizičke ili pravne osobe); širiti nacionalnu netrpeljivost ili vrijeđati građane Bosne i Hercegovine po nacionalnom, vjerskom, rasnom ili bilo kojem drugom osnovu; vrijeđati druge posjetioce Bloga. Administrator/autor Bloga zadržava pravo i ima pravo i obavezu brisanja poruka koji su izvan pravila i uslova korištenja ovog Bloga. Kao korisnik informacija na Blogu također prihvatate mogućnost da na pojedinim temama mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Zaštitu svoje privatnosti ili informaciju o kršenju Pravila možete tražiti kroz kontakte sa vlasnikom Bloga, putem email adrese dzonlic@gmail.com. Vi zadržavate svu odgovornost za sadržaj Vaših poruka i odričete svu odgovornost Bloga www.dzonlic.com (dzonlic.blogspot.com) po bilo kojem osnovu vezanom za Vaše poruke ili sadržaje. Vlasnik Bloga nije odgovoran za sadržaje koje objavljuju drugi, jer oni odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove autora Bloga. Također, učešćem u radu i komentarisanjem prihvatate da Vaše podatke ustupim nadležnim ukoliko to bude zahtjevao određeni sudski ili drugi pravni spor, proizveden vašim komentarisanjem. SVA PRAVA PRIDRŽANA - ZENICA, BOSNA I HERCEGOVINA 2006./2007.