5.3.08

Opel TeamPo peti put u istoriji "Opel Team"-a, ponosni vlasnici četverotočkaša sa markicom ove kompanije iz BiH, okupili su se u Zenici, te na izletištu Smetovi nadomak Zenice. Nakon po dva susreta u Tuzli i Sarajevu, te dva međunarodna okupljanja, Opelovci su se našli u gradu čelika, gdje su upriličili cjelodnevno druženje.
- U Karlovcu, Hrvatska, osvojili smo tri pehara, za najmnogobrojniji strani tim, prvo mjesto u klupskim igrama i treće mjesto za vanjski styling vozila našeg člana, Amera_GTC-a, kažu nam Opelaši, koji su nas pozvali na druženje, koje je i svojevrsna razmjena iskustava.
"Opel Tim BiH" postoji već godinu i po, ima tridesetak članova, a formiran je u saradnji sa Opel predstavništvima BiH i Hrvatske. Ubrzo su postali i prvi klub u registru Opel Klubova kompanije Adam Opel GmbH sa prostora jugoistočne Europe. Od ove godine "meet"-ovi će biti organizovani svakog mjeseca, a kako nam je najavljeno, sljedeći susret će biti u okolini Doboja, a onda slijede Mostar, Bihać...

4 Comments:

Anonymous Anonimno said...

Pozdrav Zeničanima od Opel Team BiH
www.opelteam.ba

AmADin_gospo

5/3/08 12:45  
Anonymous Anonimno said...

Zao mi sto ovo nisam vidio,a bas sam gledao na Opelteam.ba kada ce u Zenicu doci. Pozdrav za Opel team od jos jednog vlasnika Opela.

5/3/08 19:47  
Anonymous Anonimno said...

Lijepa slika....

www.opelmania.ba Novi Opelov Club u BiH

9/3/08 19:50  
Anonymous Anonimno said...

www.opelmania.ba


Pozdrav Zenicanima od OPELmania,
Novi Club u BiH

Ovi momci su iz OPELmanie....

9/3/08 20:04  

Objavi komentar

<< Home

Zenica Blog je stvoren, koncipiran i zamišljen kao mjesto za razmjenu i prezentaciju informacija u vezi Zenice, ali i šire. Njegov idejni tvorac i autor je novinar lista "Dnevni avaz" dopisništvo Zenica Adnan DŽONLIĆ. Blog je suštinski nekomercijalan i i ne finansira se novcem sponzora, pokrovitelja, te time ne stvara obavezu prema bilo kojoj opciji ili lobiju, pogotovo političkoj ili ekonomskoj. Na ovom Blogu morate poštivati uslove i pravila korištenja, odnosno autorstva. Sav sadržaj je vlasništvo autora i kuće u kojoj radi, osim ako to nije drukčije navedeno. Uslove korištenja možete pročitati u koloni desno - pod "uslovi korištenja". Komentarisanjem prihvaćate obavezu da ćete saopćavati informacije, statove i mišljenja koji ne krše zakonske propise Bosne i Hercegovine. Ukoliko sadržaj koji objavljujete krši autorska i druga vlasnička prava, vi ćete biti smatrani odgovornim, a ne vlasnik Bloga. Nije dozvoljeno objavljivati i/ili prenositi zakonom zaštićene sadržaje; objavljivati, prenositi i/ili slati informacije koje krše postojeće zakone Bosne i Hercegovine i/ili međunarodne zakone; objavljivati i/ili slati tajne i/ili zaštićene podatake neke fizičke ili pravne osobe; objavljivati, prenositi i/ili slati lažne informacije u smislu nanošenja štete trećim osobama; objavljivati i/ili slati vulgarne, pornografske, uvredljive, prijeteće, rasističke, fašističke i šovinističke sadržaje - tekst i/ili slike; objavljivati i/ili slati reklamne ili promotivne materijale na javnim ili privatnim porukama; lažno se predstavljati (u ime druge fizičke ili pravne osobe); širiti nacionalnu netrpeljivost ili vrijeđati građane Bosne i Hercegovine po nacionalnom, vjerskom, rasnom ili bilo kojem drugom osnovu; vrijeđati druge posjetioce Bloga. Administrator/autor Bloga zadržava pravo i ima pravo i obavezu brisanja poruka koji su izvan pravila i uslova korištenja ovog Bloga. Kao korisnik informacija na Blogu također prihvatate mogućnost da na pojedinim temama mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Zaštitu svoje privatnosti ili informaciju o kršenju Pravila možete tražiti kroz kontakte sa vlasnikom Bloga, putem email adrese dzonlic@gmail.com. Vi zadržavate svu odgovornost za sadržaj Vaših poruka i odričete svu odgovornost Bloga www.dzonlic.com (dzonlic.blogspot.com) po bilo kojem osnovu vezanom za Vaše poruke ili sadržaje. Vlasnik Bloga nije odgovoran za sadržaje koje objavljuju drugi, jer oni odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove autora Bloga. Također, učešćem u radu i komentarisanjem prihvatate da Vaše podatke ustupim nadležnim ukoliko to bude zahtjevao određeni sudski ili drugi pravni spor, proizveden vašim komentarisanjem. SVA PRAVA PRIDRŽANA - ZENICA, BOSNA I HERCEGOVINA 2006./2007.