18.3.08

Dino P.
DOBIO SAM EMAIL JEDNOG NASEG MLADOG SUGRADJANINA I SA ZADOVOLJSTVOM ISPUNJAVAM NJEGOVU ZELJU -


Zovem se Dino Pašalić, imam 18 godina i iz Zenice sam. Inace sam ucenik Pedagoske gimnazije, a u slobodno vrijeme se bavim muzikom, pjevanjem. Iza sebe imam jednu svoju pjesmu, prvjenac "Srce puno bola" koju sam radio u Bosanskom narodnom pozoristu kod gosp. Igora Kasapovica. Sa pjesmom sam takodjer nastupao na festivalu u Maglaju "Studentsko ljeto" ciji se snimak pusta na lokalnim TV stanicama.


Ova pjesma je takodje propracena kako od strane lokalnih radio stanica tako i od pisanih medija. Takodje je pjesma bila na Top listama radio stanica i to na zapazenim mjestima. Trenutno radim novu pjesmu, sa kojom bih se predstavio na Bihackom festivalu u julu mjesecu, a za istu bih uradio i spot za Hayat production. Ocekujem podrsku publike, kao sto su mi je pruzili i za moju prvu pjesmu!

7 Comments:

Anonymous Anonimno said...

jao sto mi je ova melodija poznata...

18/3/08 14:11  
Anonymous Anonimno said...

dino sretno!

18/3/08 14:42  
Anonymous Anonimno said...

Bice nesto od tebe,Dino,borac si .

18/3/08 14:46  
Anonymous Anonimno said...

E sada je pravo narodno pozoriste, a od mene licno ovakvi projekti nemaju podrsku

18/3/08 20:05  
Anonymous Anonimno said...

oprosti momak,al sluha nemas ni glasa ti za pjevanje nemas!

20/3/08 08:19  
Anonymous Anonimno said...

samo napred zivot je pred tobom

20/3/08 08:49  
Anonymous Anonimno said...

ja rage

24/3/08 10:53  

Objavi komentar

<< Home

Zenica Blog je stvoren, koncipiran i zamišljen kao mjesto za razmjenu i prezentaciju informacija u vezi Zenice, ali i šire. Njegov idejni tvorac i autor je novinar lista "Dnevni avaz" dopisništvo Zenica Adnan DŽONLIĆ. Blog je suštinski nekomercijalan i i ne finansira se novcem sponzora, pokrovitelja, te time ne stvara obavezu prema bilo kojoj opciji ili lobiju, pogotovo političkoj ili ekonomskoj. Na ovom Blogu morate poštivati uslove i pravila korištenja, odnosno autorstva. Sav sadržaj je vlasništvo autora i kuće u kojoj radi, osim ako to nije drukčije navedeno. Uslove korištenja možete pročitati u koloni desno - pod "uslovi korištenja". Komentarisanjem prihvaćate obavezu da ćete saopćavati informacije, statove i mišljenja koji ne krše zakonske propise Bosne i Hercegovine. Ukoliko sadržaj koji objavljujete krši autorska i druga vlasnička prava, vi ćete biti smatrani odgovornim, a ne vlasnik Bloga. Nije dozvoljeno objavljivati i/ili prenositi zakonom zaštićene sadržaje; objavljivati, prenositi i/ili slati informacije koje krše postojeće zakone Bosne i Hercegovine i/ili međunarodne zakone; objavljivati i/ili slati tajne i/ili zaštićene podatake neke fizičke ili pravne osobe; objavljivati, prenositi i/ili slati lažne informacije u smislu nanošenja štete trećim osobama; objavljivati i/ili slati vulgarne, pornografske, uvredljive, prijeteće, rasističke, fašističke i šovinističke sadržaje - tekst i/ili slike; objavljivati i/ili slati reklamne ili promotivne materijale na javnim ili privatnim porukama; lažno se predstavljati (u ime druge fizičke ili pravne osobe); širiti nacionalnu netrpeljivost ili vrijeđati građane Bosne i Hercegovine po nacionalnom, vjerskom, rasnom ili bilo kojem drugom osnovu; vrijeđati druge posjetioce Bloga. Administrator/autor Bloga zadržava pravo i ima pravo i obavezu brisanja poruka koji su izvan pravila i uslova korištenja ovog Bloga. Kao korisnik informacija na Blogu također prihvatate mogućnost da na pojedinim temama mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Zaštitu svoje privatnosti ili informaciju o kršenju Pravila možete tražiti kroz kontakte sa vlasnikom Bloga, putem email adrese dzonlic@gmail.com. Vi zadržavate svu odgovornost za sadržaj Vaših poruka i odričete svu odgovornost Bloga www.dzonlic.com (dzonlic.blogspot.com) po bilo kojem osnovu vezanom za Vaše poruke ili sadržaje. Vlasnik Bloga nije odgovoran za sadržaje koje objavljuju drugi, jer oni odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove autora Bloga. Također, učešćem u radu i komentarisanjem prihvatate da Vaše podatke ustupim nadležnim ukoliko to bude zahtjevao određeni sudski ili drugi pravni spor, proizveden vašim komentarisanjem. SVA PRAVA PRIDRŽANA - ZENICA, BOSNA I HERCEGOVINA 2006./2007.