20.2.08

Ko je smješten u PC-u


18 Comments:

Anonymous Anonimno said...

fino, fino :DD

20/2/08 12:16  
Anonymous Anonimno said...

cestitke iz EU.Predivna vijest.

20/2/08 14:08  
Anonymous Anonimno said...

samo pozitivnog daj

20/2/08 14:18  
Anonymous Anonimno said...

Timberland i Lacoste!!!? Pa ne znam ko ce u Zenici jos odvojiti nekih 100 km za majcu kratkih rukava marke Lacoste? Ili ce to biti neki drugi "Lacoste"? Timberland ne zaostaje nista sa cijenama iza branda Lacoste. Bas me zanima.

20/2/08 14:19  
Anonymous Anonimno said...

OPa i Levis:)

Ali new yorker jos nije siguran!

Na sajtu www.newyorker.de nepise nigdje Zenica ni u za Mart.

20/2/08 14:20  
Anonymous Anonimno said...

ma ja nevjerujem dok ne vidim.

mogu oni pisat sta hoce. ali sumnjam da ce i pola navedenih marki biti kao zvanicni shopovi. nego ce to biti ono butik taj i taj, zastupnik za levis. to ima i na jacapi.

20/2/08 14:42  
Anonymous Amar said...

Jooooj Timberland :D. Jedva cekam,ostalo je manje-vise gay ..

20/2/08 15:36  
Anonymous Anonimno said...

Mani jarane, ne kupujes ni vani Timberland i Lacoste pa zasigurno neces ni u Zenici (jedino hoces ako cijene budu nekih 90% nize)

20/2/08 15:41  
Anonymous Amar said...

Ja nisam vani,tu sam.. Timberland watrproof cizme su oko 120$ u USA. Za takve cizme mi nije zao dati 200km jer cu ih nosati 5 godina.Znaci u mom slucaju to je isplativo.U slucaju curica od 17 godina koje svaki mjesec hoce da imaju novu majicu ili cipele,ovi shopovi nemaju smisla naravno.Pogotovo sto je 99% toga preko ledja roditelja koji rade za 300-400 km ..

20/2/08 16:06  
Anonymous Anonimno said...

Kako god opet ga je kinez napravio i one od 20 i one od 200 KM.

20/2/08 19:12  
Anonymous Anonimno said...

hehe zivjeli saneri valjda ce biti nesto i za trecinu p[a da se mogu svi lijepo obuci sa lacoste majama i ostalim stvarima hahaha

20/2/08 20:54  
Anonymous Anonimno said...

glupi komentari do daske ...
nepotrebno ako nemate sta pisati pametno ..joj majko moja nasih debila sirom meridijana!!!
sramota..ovo ono pola stvari vec vide negativno ...

20/2/08 22:54  
Anonymous Anonimno said...

Lacoste.......mmmmmm skupljam pare...mmmm

20/2/08 23:11  
Anonymous Anonimno said...

Sve pobrojane firme i brandovi prodaju stvari namijenjene prosjecnom kupcu sa prosjecnim primanjima i prosjecnim ukusom s izuzetkom Lacoste i nema tu neke posebne ekskluzive. Sve ovo mozete vec kupiti u vecim gradovima (i nekim manjim - Vitez, zapadna Hercegovina) u BiH a evo sada napokon i u Zenici i naravno da je ovo potrebno bilo Zenici. Nadam se da ce sada na ulicama Zenice napokon biti manje kineskih "D&G", "Versace", "Ferre" itd kupljenih kod Adija i na pijaci. Naravno za stvarno dobro odijevanje jos uvijek je zakon krojac i second-hand. Jos kad bi nam neko uveo kvalitetne krojace i second-hand shopove bilo bi dobro.

21/2/08 01:29  
Anonymous Anonimno said...

Secondhand i Lacoste e ti ga sad bas uprska! Nema exclusive a dosad se kupovalo kod "Kratine" i na jacapi ;p

21/2/08 10:01  
Anonymous Anonimno said...

Potrosacke seljacine.

21/2/08 10:08  
Anonymous Anonimno said...

ccccc ;p

21/2/08 11:34  
Anonymous Anonimno said...

Lacoste jeste neka ekskluziva a sve ovo ostalo je konfekcijska roba sto i treba da bude u soping centrima ovog tipa i tako je svugdje u svijetu. A ekskluziva je samo dizajnerska odjeca, a toga ovdje nece niti treba biti. Zato kazem puno bi me vise obradovalo kada bi kod nas bilo dobrih second hand sopova i kvalitetnih majstora krojenja po mjeri.

21/2/08 13:57  

Objavi komentar

<< Home

Zenica Blog je stvoren, koncipiran i zamišljen kao mjesto za razmjenu i prezentaciju informacija u vezi Zenice, ali i šire. Njegov idejni tvorac i autor je novinar lista "Dnevni avaz" dopisništvo Zenica Adnan DŽONLIĆ. Blog je suštinski nekomercijalan i i ne finansira se novcem sponzora, pokrovitelja, te time ne stvara obavezu prema bilo kojoj opciji ili lobiju, pogotovo političkoj ili ekonomskoj. Na ovom Blogu morate poštivati uslove i pravila korištenja, odnosno autorstva. Sav sadržaj je vlasništvo autora i kuće u kojoj radi, osim ako to nije drukčije navedeno. Uslove korištenja možete pročitati u koloni desno - pod "uslovi korištenja". Komentarisanjem prihvaćate obavezu da ćete saopćavati informacije, statove i mišljenja koji ne krše zakonske propise Bosne i Hercegovine. Ukoliko sadržaj koji objavljujete krši autorska i druga vlasnička prava, vi ćete biti smatrani odgovornim, a ne vlasnik Bloga. Nije dozvoljeno objavljivati i/ili prenositi zakonom zaštićene sadržaje; objavljivati, prenositi i/ili slati informacije koje krše postojeće zakone Bosne i Hercegovine i/ili međunarodne zakone; objavljivati i/ili slati tajne i/ili zaštićene podatake neke fizičke ili pravne osobe; objavljivati, prenositi i/ili slati lažne informacije u smislu nanošenja štete trećim osobama; objavljivati i/ili slati vulgarne, pornografske, uvredljive, prijeteće, rasističke, fašističke i šovinističke sadržaje - tekst i/ili slike; objavljivati i/ili slati reklamne ili promotivne materijale na javnim ili privatnim porukama; lažno se predstavljati (u ime druge fizičke ili pravne osobe); širiti nacionalnu netrpeljivost ili vrijeđati građane Bosne i Hercegovine po nacionalnom, vjerskom, rasnom ili bilo kojem drugom osnovu; vrijeđati druge posjetioce Bloga. Administrator/autor Bloga zadržava pravo i ima pravo i obavezu brisanja poruka koji su izvan pravila i uslova korištenja ovog Bloga. Kao korisnik informacija na Blogu također prihvatate mogućnost da na pojedinim temama mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Zaštitu svoje privatnosti ili informaciju o kršenju Pravila možete tražiti kroz kontakte sa vlasnikom Bloga, putem email adrese dzonlic@gmail.com. Vi zadržavate svu odgovornost za sadržaj Vaših poruka i odričete svu odgovornost Bloga www.dzonlic.com (dzonlic.blogspot.com) po bilo kojem osnovu vezanom za Vaše poruke ili sadržaje. Vlasnik Bloga nije odgovoran za sadržaje koje objavljuju drugi, jer oni odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove autora Bloga. Također, učešćem u radu i komentarisanjem prihvatate da Vaše podatke ustupim nadležnim ukoliko to bude zahtjevao određeni sudski ili drugi pravni spor, proizveden vašim komentarisanjem. SVA PRAVA PRIDRŽANA - ZENICA, BOSNA I HERCEGOVINA 2006./2007.