25.2.08

OMCAFFE u Zenici


Direktor preduzeća "Bom Impex" iz Banje Luke Željko Miljković najavio je danas otvaranje deset specijaliziranih "Coffee Shopova" u BiH, od kojih će prvi biti otvoren 29. februara u Zenici u Tržnom centru "Džananović"."Bom Impex", poznatiji pod imenom svoje robne marke "Omcafe", ovim prvi ulazi u projekt otvaranja "Coffee Shopova" u kojima će biti ponuđen različit asortiman napitaka od kafe, kolača i peciva.Osim Zenice, u planu je otvaranje objekata u Gradišci i Bijeljini, do 15.aprila i u Sarajevu, do početka maja u Doboju, a u toku su i razgovori za otvaranje u Tuzli.Miljković je kazao da su u toku razgovori o mogućnostima da se "Coffee Shopovi" otvore i u Banjoj Luci, Mostaru, Trebinju, Brčkom, ali i nekim gradovima u Srbiji, Hrvatskoj, Makedoniji...

13 Comments:

Anonymous Anonimno said...

ocel bit kafe za ponijet???????????

25/2/08 15:44  
Anonymous Anonimno said...

kafa za ponijeti mi je jedna od najgorih ubleha sto je zapad smislio.

25/2/08 16:17  
Anonymous Amar said...

"kafa za ponjet" je jako prakticna stvar. Ono sto je smjesno u ovom slucaju je to sto moras otici tamo da bi je kupio: )=.Mislim da SC nije nikom "usput" . Da se slicno otvori kod kamenog mosta.. onda bi imalo smisla

25/2/08 18:08  
Anonymous Anonimno said...

a sta velis o tome da kad ti dojadi hodanje po PSC-u, uzmes kafu za ponijet' i na kamberovice, na sunce.

to ti je pricam.

25/2/08 22:28  
Anonymous Anonimno said...

bas se nesto upisam od smijeha na ove poslovne poteze.Otvara 10 cafe shopova,a ja biznisa i picke materine.Ja sumnjam da tim cafe shopom ,moze isplatiti troskove u tom trznom centru,ali neka mu bude.Cuj mo limte KAFA ZA PONIJET.Odvano vecu glupost cuo nisam.

26/2/08 02:06  
Anonymous Anonimno said...

kafa za ponijet po kafa za po.....
to su vec dvije kafe..za hm.. ma
odo ja na fuka!

26/2/08 08:03  
Anonymous Anonimno said...

nisi cuo za starbucks?

26/2/08 08:13  
Anonymous Anonimno said...

eto,pokusava covjek dasak evrope unijeti u zenicu,a vidi komentara...hableki jedni...

26/2/08 08:41  
Anonymous Anonimno said...

Eto sad Zeljko Miljkovic iz Banjaluke pokusava dasak evrope unijeti u zenicu?!
Pa jebem ja tu evropu!

26/2/08 16:06  
Anonymous Anonimno said...

A sto jel ti to znas Miljkovica privatno,pa de onda i nas malo prosvijetli kakav je to biznismen.Inace cu pomisliti da ti je komentar napisan samo zbog toga sto je Zeljko.

26/2/08 16:23  
Anonymous Anonimno said...

nadam se da nece taj dasak evrope nece sadrzovati i dasak nezavisne rs.

nesto ste mi pospali kad bradonje s one strane entitske linije razvaljivaju po gradu, tisini.

al je odmah problem kad s ove strane brade MIRNO protestuju!

pitam se jeli bilo kakvih terorista danas u Banaj Luki!

27/2/08 00:32  
Anonymous Anonimno said...

bio je protest u starbucksu, kaze uveli na facebooku a ne placaju nas

27/2/08 15:11  
Anonymous Anonimno said...

00.32 bravo i cestitam na tako finom komentaru.momacki si to i rekao i odradio.Svaka cast jos jednom

27/2/08 15:15  

Objavi komentar

<< Home

Zenica Blog je stvoren, koncipiran i zamišljen kao mjesto za razmjenu i prezentaciju informacija u vezi Zenice, ali i šire. Njegov idejni tvorac i autor je novinar lista "Dnevni avaz" dopisništvo Zenica Adnan DŽONLIĆ. Blog je suštinski nekomercijalan i i ne finansira se novcem sponzora, pokrovitelja, te time ne stvara obavezu prema bilo kojoj opciji ili lobiju, pogotovo političkoj ili ekonomskoj. Na ovom Blogu morate poštivati uslove i pravila korištenja, odnosno autorstva. Sav sadržaj je vlasništvo autora i kuće u kojoj radi, osim ako to nije drukčije navedeno. Uslove korištenja možete pročitati u koloni desno - pod "uslovi korištenja". Komentarisanjem prihvaćate obavezu da ćete saopćavati informacije, statove i mišljenja koji ne krše zakonske propise Bosne i Hercegovine. Ukoliko sadržaj koji objavljujete krši autorska i druga vlasnička prava, vi ćete biti smatrani odgovornim, a ne vlasnik Bloga. Nije dozvoljeno objavljivati i/ili prenositi zakonom zaštićene sadržaje; objavljivati, prenositi i/ili slati informacije koje krše postojeće zakone Bosne i Hercegovine i/ili međunarodne zakone; objavljivati i/ili slati tajne i/ili zaštićene podatake neke fizičke ili pravne osobe; objavljivati, prenositi i/ili slati lažne informacije u smislu nanošenja štete trećim osobama; objavljivati i/ili slati vulgarne, pornografske, uvredljive, prijeteće, rasističke, fašističke i šovinističke sadržaje - tekst i/ili slike; objavljivati i/ili slati reklamne ili promotivne materijale na javnim ili privatnim porukama; lažno se predstavljati (u ime druge fizičke ili pravne osobe); širiti nacionalnu netrpeljivost ili vrijeđati građane Bosne i Hercegovine po nacionalnom, vjerskom, rasnom ili bilo kojem drugom osnovu; vrijeđati druge posjetioce Bloga. Administrator/autor Bloga zadržava pravo i ima pravo i obavezu brisanja poruka koji su izvan pravila i uslova korištenja ovog Bloga. Kao korisnik informacija na Blogu također prihvatate mogućnost da na pojedinim temama mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Zaštitu svoje privatnosti ili informaciju o kršenju Pravila možete tražiti kroz kontakte sa vlasnikom Bloga, putem email adrese dzonlic@gmail.com. Vi zadržavate svu odgovornost za sadržaj Vaših poruka i odričete svu odgovornost Bloga www.dzonlic.com (dzonlic.blogspot.com) po bilo kojem osnovu vezanom za Vaše poruke ili sadržaje. Vlasnik Bloga nije odgovoran za sadržaje koje objavljuju drugi, jer oni odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove autora Bloga. Također, učešćem u radu i komentarisanjem prihvatate da Vaše podatke ustupim nadležnim ukoliko to bude zahtjevao određeni sudski ili drugi pravni spor, proizveden vašim komentarisanjem. SVA PRAVA PRIDRŽANA - ZENICA, BOSNA I HERCEGOVINA 2006./2007.