15.2.08

Foto Galerija PC i HotelVlasnik kompanije "Džananović" Salko Džananović sa saradnicima jučer je novinarima predstavio novoizgrađeni šoping - centar i hotel "Zenica", koji ukupno imaju više od 88 hiljada kvadratnih metara uređenog prostora.
Šoping centar na tri etaže primiće od 29. februara u svoje okrilje stotinjak kompanija koje će imati trgovačke, ugostiteljske i uslužne radnje u pravom malom gradu, uz koji se nalazi hotel sa 87 luksuznih soba i četiri apartmana.
Među firmama koje useljavaju u šoping centar nalaze se i neke, poput New Yorkera, koji po prvi put dolaze u BiH, a svoje mjesto našlo je na desetine brendova iz Evrope i SAD. Gradnja kompleksa na kamberovića polju trajala je 22 mjeseca, a učestvovala je trideset jedna bh. kompanija. Prema podacima uprave, posao u šoping centru i hotelu je našlo između 950 i 1.000 osoba.


21 Comments:

Anonymous Anonimno said...

ado omakla ti se apoteka ;)

15/2/08 14:22  
Anonymous Anonimno said...

Very nice!!!!!!

15/2/08 14:32  
Anonymous Anonimno said...

pa ovo je super!! bas mi je drago sa ce Zenica dobiti nesto ovako lijepo!!! svaka pohvala!!! Adi puno hvala za slike da i mi vani sve to vidimo i malo dozivimo,jer nemozemo sad to vidjeti uzivo!!!pozdrav Adi i svim mojim Zenicanima!! n.h.Holandija

15/2/08 14:56  
Anonymous Anonimno said...

e ado,fotke su super!moze li jedno pitanje?ko su ove dvije djevojke na 6.fotografiji?stvarno su super,svaka im cast!(ova desna ko andelina)jesu li zenicanke i udate ako jesu gdje nalaze ovake cure ja ih nigdje nemogu naci!ako su slobodne ima da visim u hotelu!pozdrav

15/2/08 15:22  
Anonymous Anonimno said...

brate znam ja ko su i odakle su...al ne ide da ti kazem...bojim se sjebaces se:)

15/2/08 15:32  
Anonymous Anonimno said...

extraaaaaa.....:D:D:D *ebacemo pitarima znanje :D:D:D VOLIM TE ZENICO :D

15/2/08 15:33  
Anonymous Anonimno said...

EXTRA!!! jos samo kad bi neko i onaj prostor za disco zakupio bilo bi extra... ovako jos uvijek nista od disca....

15/2/08 15:52  
Anonymous Anonimno said...

Dzananovicu i oni koji te vole i oni koji te ne vole trebaju ti skinuti kapu.Sjecam se samo prica i smnji kada si ulazio u sve to.Svaka ti cast,to je slika pravoga i poduzetnistva i Zenice.Sva sreca i uspjeh u daljnjem poslu i radu.

15/2/08 16:14  
Anonymous thron said...

I ja se pridružujem čestitkama Džananoviću ne samao da je izlevatio općinu i SDA kada su pompezno prije par godina najavili izgradnju tvrdeći da će PSC graditinaš čovjek a pod tim mislili na Bošnjaka tj Muslimana. Kako na kraju ispade kajmak pokupi Ivica Todorić. Samo iz ovog razloga ne podržavam Husejina Smajlovića jer ga je piljar nalevatio.

Što se tiće samog objekta on je za 5 i to je jedina pozitivna u cijeloj ovoj priči.

15/2/08 16:30  
Anonymous Anonimno said...

Znaci 100% da ce biti New Yorker?

15/2/08 16:31  
Anonymous Anonimno said...

e salko kad si tolko investiro u sve to,imo bi racuna jos jedan most udarit izmedzu ona dva,pa da te pravo krene

15/2/08 17:23  
Anonymous Anonimno said...

lijepo, lijepo. samo dobar mu datum otvorenja. to znaci da ce se jubileji slavit svake prestupne. ali poznavajuci salku ne bi me cudilo da je to urado namjerno.

-Direktore kad cu ja dobiti onaj slobodan dan sto ste mi obecali?
-Strpi se do godisnjice!!!

15/2/08 17:32  
Anonymous Anonimno said...

Naucite kako pravi privatnici stede,zato valjda i imaju:
Svake cetvrte godine ce slaviti rodjendan ili obljetnicu.
Salko,iskrene cestitke za sve poteze.bili slucajno ili namjerno.

15/2/08 19:27  
Anonymous Anonimno said...

15:32, joj kralja u pravu si drug, kad malo bolje pogledam haman joj je puko sav na onoj kineskoj strampli.

Nek se izgradiio centar, valjda nece narod sada da leti kod gudelja samo da seta, nek ima gdje setati dok ne pocnu meksicke serije na TV.

15/2/08 23:23  
Anonymous Anonimno said...

joj brate reci mi ko su i odakle su makar se sjebo ko...

16/2/08 01:37  
Anonymous Anonimno said...

KONZUM je vlasnik jednog od objekata unutar PC-a. Na povrsini od 7.000 od 88.000 kvadrata. Vlasnistvo objekta je 1/1 na Salki Dzananovicu, a svi, od NewYorkera do Konzuma, su kupili prostore... Konzum ima poslovni ugovor na 10 godina zakupa (pazi ovo, zakupa) svih objekata Dzananovica u Maloprodaji, a tik iza, sa strane od pruge, nalazi se dio veleprodaje i bananara, dozrijevanje banana i skladiste Dzananovica, koji se i dalje bavi Veleprodajom. Kakav crni Todoric. Zaista ste smijesni. Na ulazu u zgradu pise Dzananovic, a Todoric, a vi sto ste jadni, crknite sto je to napravio neko ko nije vasa "struja".

16/2/08 09:23  
Anonymous Anonimno said...

Ti si još bolesniji vlasnik je banka a pogodi koja.

16/2/08 10:57  
Anonymous Anonimno said...

10:57 upusti se ti kada imas muda u ovo pa makar ti i banka bila vlasnik.Pa ko to iz dzepa i kesom moze napraviti.jesi ti sav svoj.

16/2/08 11:58  
Anonymous Anonimno said...

KONZUM je iznajmio maloprodajne objekte DZANANOVICA na 15 godina a ne na 10 kako kaze ovaj anonimus prije.To je opste poznata stvar a bilo je i na oficijelnoj stranici DZANANOVICA objavljeno neznam sto lupas bezz.

16/2/08 12:34  
Anonymous Anonimno said...

Ma ovo je odlično pustite se toga ko je vlasnik, sigurno vama niti iz džepa niti u džep, vlasnici su Zeničani kojima je ovo trebalo i koji su ovo zaslužili. Bez Zeničana šta odnosno potrošača ništa a od centra!!! Samo nisam baš siguran u datum otvorenja odgađaju ga već nekoliko mjeseci pa daj Bože da to napokon bude 29.02.

17/2/08 21:59  
Blogger hillary_duff said...

zenica je i bit ce najljepsi grad u BiH
a sto se tice centra pa znase
da je najveci centar na balkanu

27/7/08 17:11  

Objavi komentar

<< Home

Zenica Blog je stvoren, koncipiran i zamišljen kao mjesto za razmjenu i prezentaciju informacija u vezi Zenice, ali i šire. Njegov idejni tvorac i autor je novinar lista "Dnevni avaz" dopisništvo Zenica Adnan DŽONLIĆ. Blog je suštinski nekomercijalan i i ne finansira se novcem sponzora, pokrovitelja, te time ne stvara obavezu prema bilo kojoj opciji ili lobiju, pogotovo političkoj ili ekonomskoj. Na ovom Blogu morate poštivati uslove i pravila korištenja, odnosno autorstva. Sav sadržaj je vlasništvo autora i kuće u kojoj radi, osim ako to nije drukčije navedeno. Uslove korištenja možete pročitati u koloni desno - pod "uslovi korištenja". Komentarisanjem prihvaćate obavezu da ćete saopćavati informacije, statove i mišljenja koji ne krše zakonske propise Bosne i Hercegovine. Ukoliko sadržaj koji objavljujete krši autorska i druga vlasnička prava, vi ćete biti smatrani odgovornim, a ne vlasnik Bloga. Nije dozvoljeno objavljivati i/ili prenositi zakonom zaštićene sadržaje; objavljivati, prenositi i/ili slati informacije koje krše postojeće zakone Bosne i Hercegovine i/ili međunarodne zakone; objavljivati i/ili slati tajne i/ili zaštićene podatake neke fizičke ili pravne osobe; objavljivati, prenositi i/ili slati lažne informacije u smislu nanošenja štete trećim osobama; objavljivati i/ili slati vulgarne, pornografske, uvredljive, prijeteće, rasističke, fašističke i šovinističke sadržaje - tekst i/ili slike; objavljivati i/ili slati reklamne ili promotivne materijale na javnim ili privatnim porukama; lažno se predstavljati (u ime druge fizičke ili pravne osobe); širiti nacionalnu netrpeljivost ili vrijeđati građane Bosne i Hercegovine po nacionalnom, vjerskom, rasnom ili bilo kojem drugom osnovu; vrijeđati druge posjetioce Bloga. Administrator/autor Bloga zadržava pravo i ima pravo i obavezu brisanja poruka koji su izvan pravila i uslova korištenja ovog Bloga. Kao korisnik informacija na Blogu također prihvatate mogućnost da na pojedinim temama mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Zaštitu svoje privatnosti ili informaciju o kršenju Pravila možete tražiti kroz kontakte sa vlasnikom Bloga, putem email adrese dzonlic@gmail.com. Vi zadržavate svu odgovornost za sadržaj Vaših poruka i odričete svu odgovornost Bloga www.dzonlic.com (dzonlic.blogspot.com) po bilo kojem osnovu vezanom za Vaše poruke ili sadržaje. Vlasnik Bloga nije odgovoran za sadržaje koje objavljuju drugi, jer oni odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove autora Bloga. Također, učešćem u radu i komentarisanjem prihvatate da Vaše podatke ustupim nadležnim ukoliko to bude zahtjevao određeni sudski ili drugi pravni spor, proizveden vašim komentarisanjem. SVA PRAVA PRIDRŽANA - ZENICA, BOSNA I HERCEGOVINA 2006./2007.